Moms visas:

Nyponpulver- Populärast

Obesprutade Nyponpulver (2:an T&A Nyponpulver)

EN DUNDER KUR. 

Vårt Nyponpulver innehåller naturligt MSM, C-vitamin och Magnesium

C-vitamin - håller dig frisk och du får ett starkt immunförsvar

NYPON OCH NYPONPULVER INNEHÅLLER OVANLIGT MYCKET C-VITAMIN

Tack vare sitt höga innehåll utav fytokemikalier så stärker nyponet immunförsvaret i kroppen och hjälper till att behålla cellerna unga.

Nyponet har sedan länge använts för att bygga upp och rensa kroppens bindväv i t.ex. ådersystemet och för att stödja elasticiteten i bl.a. benen, hjärnan och hjärtats ådror.

Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion

Nypon bidrar till att bibehålla ledernas normala funktion samt är en god källa för C-vitamin som bidrar till normal kollagenbildning.

 

I nypon finns minst 40 naturliga högaktiva hälsoämnen - exempelvis aminosyror, A-vitamin, många B-vitaminer, Biopektin, C- och E-vitamin, Fluor, Fosfor, Jod, Järn, Kalium, Litium samt högvärdiga antioxidanter som Betakaroten, Kisel, Krom, Selen, Magnesium och Zink. Nyponets organiska syror, ex. Svavel och Folsyra, stimulerar all kroppscirkulation.

Nyponpulver är känt för att man blir rörligare.

Litium har en påverkan vid sinnelag och förstämningsåkommor, av att nervcellernas reaktioner stimuleras till vissa kemiska ämnen (som vidarebefordrar meddelanden mellan dessa nervceller). Inom sjukvården, psykiatrin används grundämnet (Li) högdoserat för att behandla mot ex. manodepressivitet. Litium finns i hjärnan, benvävnaden och sköldkörteln. Brist på Li tycks förorsaka en ökad risk för magsår, mentala problem, artros, reumatism och hjärt- och kärlsjukdomar. Mycket naturligt litium finns också i timjan.

Zink är ett av kroppens viktigaste mineral och behövs för att skapa immunförsvarets ”mördar T-celler” samt nödvändigt för att producera långvariga antikroppar. Zink är nödvändigt för upprätthållande av en normal funktion hos immunsystemet

NYPON OCH NYPONPULVER INNEHÅLLER OVANLIGT MYCKET C-VITAMIN

C-vitamin deltar bland annat vid bildandet av collagen, "cementen" som binder samman kropps-cellerna, i bindväven. Den stärker blodkärl och hud. Den får sår att läkas snabbare. Den är viktig för cellernas försvar mot fria syre-radikaler (=viktig anti-oxidant). Den skyddar fettämnen i kroppen mot att oxidera/härskna.

I Norsk läkartidning publicerades nyligen att nypon är den frukt som innehåller den högsta halten antioxidantia. Denna egenskap är knuten till frukters färg och röda samt blå frukter innehåller höga halter. Nypon har en mycket hög halt av C-vitamin

T&A NYPONPULVER 2:AN är en ren natur- produkt; ett nypon- pulver av nyponskal och nyponkärnor. Till produkten används endast vilt växande nypon (Rosa Canina) från bergen i Chile, där jorden inte är använd för jordbruk med konstgödsel och besprutning eller förorenad av avgaser från bilar och industri.

I detta område, på den höga höjd som nyponen plockas, existerar inte den insekt som livnär sig på nypon och därför är produkten helt fri från mask. Förmodligen är nypon från detta område den enda maskfria nyponprodukten som finns att köpa.

T&A NYPONPULVER 2:AN är ugnstorkade, ej soltorkade utomhus. Det är en fördel för att bevara innehållet av C- och B-vitamin. För ett effektivt bevarande av vitaminerna gäller det att snabbt få ner vattenhalten vid en jämn och lagom temperatur. Vid ugnstorkning har man full kontroll över torkprocessen.

Kunder berättar om 2:an Nyponpulver T&A

Provade nyponpulver för mina knäns skull, men blev väldigt positivt överraskad då det hade större effekt på resten av kroppen och själen. Har aldrig varit så pigg på både morgon och kväll, och förkylningar är nu ett minne blott ! Kan verkligen rekommenderas om man känner sig allmänt trött på eftermiddagen och har svårt att komma upp ur sängen på morgon.

Hansfrån Kvissleby 


 

Hej!
Har nu använt ert nyponpulver i tre veckor för min höftledsartros och har
inte varit så här bra på över ett år, smärtan har gett med sig till ca 80 %!!

Ett smärre mirakel eftersom jag har
provat med allehanda mediciner inklusive glukosamin utan någon effekt. Jag vill verkligen rekommendera alla med artrosbesvär att prova.

Inga biverkningar alls och massor med vitaminer, mineraler och antioxidanter påköpet.

Är så glad att jag fick detta tips av en väninna som själv har
blivit hjälpt och märker en försämring så fort hon slutar med pulvret.

Själv använder jag 2:an och blandar ut med kallt vatten. Helt ok smak.
Med vänlig hälsning
Ingrid/Höllviken  


Fungerar även till hund, kunder berättar:

 

 

Vi har en Jämthundstik som vid ca 5 års ålder började halta och hade problem när hon skulle röra sig.

Vetrinären kollade hennes leder och sa att hon hade troligtvis atros i lederna, så de röntgade henne, och då visade det sig att hon hade svår atros i höfter och axlar.

Vi fick utskrivet något slags tillägg till maten och så skulle hon få en smärtstillande tablett varje dag.

När vi läste om alla biverkningarna som denna tablett kunde ge så gav vi upp denna behandling och då vi  hört och läst om nyponpulver i olika tidningar så började vi ge henne detta.

Nu märker vi inte av att hon har ont och hon haltar inte, möjligtvis om hon hoppar  från högre höjder så kan hon halta lite med det försvinner väldigt snabbt. Hon är nu sex år gammal.

Fantastiskt att tre små skopor morgon och kväll kan verka så bra.

Någon biverkning har vi inte kunnat finna.

Vi är väldigt glada över hennes tillfrisknande och vi tror att hon själv också är glad även om hon inte vet varför hon mår bättre.

Ros-Marie , Nyhamnsläge


Fungerar även till häst. Kunder berättar:

 

 

Hej

Har ett Ridcenter med ett 40 tal hästar.

Använder alltid Nypon tillsammans med Glucosamin vid tex korsbandskador efter att jag har varit hos veterinären.

Jag har märkt att läkningstiden halveras.

Mycket nöjd med resultatet.

mvh Eva-Marie i Räng (Höllviken)

Hej !
Driver en gård utanför Kalmar med verksamhet för små och stora.
Erbjuder "enkel ridning i sakta mak" och våra hästar tillhör "den äldre generationen". =)
Tack vare att våra hästar får nypon har vi ett gäng glada gamla hästar - vi har sluppit
patellaupphakningar (vilket tidigare var ett stort problem för en av våra tinkrar).
De har lättare att hålla muskelform och tidigare stelhet i leder har försvunnit.
Har även märkt att mindre inflammationer o gallor läker ut av sig själva - FANTASTISKT!

Alla våra hästar får nypon, vissa som daglig dos i kraftfoder, andra som lite "godis" efter jobb -och vi märker skillnad.
Vi kommer absolut fortsätta med nypon - det är en fantastisk produkt ! Tack !

 Anna/Kalmar

Produkter

Övrigt

Handla

Information


Moms visas: