Håll din hund i optimal form med Nordic Dog Food Light! Vårt specialkomponerade färskfoder är utformat för att hjälpa hundar som behöver hålla nere kaloriintaget och uppnå en hälsosam vikt.

Vi förstår att vikthantering är viktigt för din hunds övergripande hälsa. Därför har vi skapat Nordic Dog Food Light, som är särskilt framtaget för att tillfredsställa hundens näringsbehov samtidigt som kaloriintaget kontrolleras.

Nordic Dog Food Light med vom istället för oxkött är ett utmärkt alternativ för hundar som behöver hålla nere kaloriintaget samtidigt som de får en välbalanserad kost.

Varför vi använder vom i detta specifika foder: Lågt fettinnehåll: Vom är maginnehållet från djur och har vanligtvis ett lägre fettinnehåll än andra köttingredienser.

Genom att använda vom kan vi erbjuda en lättare måltid som hjälper till att hålla nere kaloriintaget för hundar som behöver gå ner i vikt eller behålla en hälsosam vikt.

Dosering

Hunden skall äta ca 2% av sin vuxenvikt/ dag, +/- 25% då hundar är individer och även att aktivitetsnivån skiljer sig. Man räknar på vad hunden skall väga som vuxen och om hunden är lite rund räknar man på vad hunden Skall väga. Alltså hundens vikt*0,02= dagsgivan

Nordic Light innehåller

Vom, Ångkokt Korn, Potatisfiber, Kalk, Oxblod, Mineraler och Vitaminer

Analysvärde (anges i g/100 g)

Vatten 69,8. Aska 2,2. Fett 8,7. Protein 11,6. Kolhydrater 4,0. Fiber 2,5. Kalcium, Ca 0,76. Fosfor, P 0,61. Energi 624 kJ. Energi 149 kcal

6 produkt(er)