Dunderkur-(150gr Naturbalans)

- Stärker immunförsvaret med naturliga antioxidanter
- Består av 100% naturliga ingredienser
- Passar under sjukdom, återhämtning, stress och prestation
- Lämplig även för hundar känsliga för höga proteinhalter
- Innehåller Echinacea, bockhornsklöver, rosmarin, kardborrerot, mariatistel och baobabfrukt
- Motverkar oxidativ stress och främjar återhämtning
- Rik på fytokemikalier, vitaminer, mineraler och spårämnen
- Användbar vid ökad infektionsrisk under t.ex. tävlingssäsong.

31-1059
Hundapoteket
196,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
I webblager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Immunförsvarsstärkande energipulver med antioxidanter HundApoteket Dunderkur är ett riktigt energipulver!

100% naturliga ingredienser noggrant utvalda för sitt höga innehåll av framför allt antioxidanter.

En riktig dunderkur! Särskilt lämplig vid sjukdom och återhämtning prestation stress eller för hundar som bara behöver en liten extra kick.

Daglig dosering:
Liten hund: ½ skopa (räcker i ca. 200 dagar)
Mellanstor hund: 1 skopa (räcker i ca. 100 dagar)
Stor hund: 2 skopor (räcker i ca. 50 dagar)
XL hund: 3 skopor (räcker i ca. 33 dagar)
(1 skopa = 2 5 ml / ½ tesked. Skopa ingår)
Blandas i fodret. Introducera gradvis över ca. en veckas tid.

 

HundApoteket™ Dunderkur innehåller lite protein men är rik på kostfibrer vilket gör den lämplig även för hundar som är känsliga för höga proteinkoncentrationer.

HundApoteket Dunderkur innehåller:
Echinacea bockhornsklöver rosmarin kardborrerot mariatistel och baobabfrukt

Echinacea (Echinacea purpurea) eller Röd solhatt om den också kallas är välkänd för sin förmåga att stärka immunförsvaret genom att stimulera aktiviteten hos de celler som attackerar bakterier och virus.

Bockhornsklöver (Trigonella foenum graecum) är en av de mest kända och traditionellt använda läkeörterna. Bockhornsklöver förser kroppen med mycket potenta antioxidanter samt mineraler och spårämnen som bl.a. zink och kalium.

Rosmarin (Rosmarinus officinalis) är en ört med lång traditionell användning som kur mot allehanda besvär. Rosmarin innehåller rosmarinsyra som är en kraftfull antioxidant.

Kardborrerot (Arcticum lappa japonica) har traditionellt använts för att verka renande på inre organ och för sin förmåga att rensa kroppen från toxiska ämnen. Den är rik på vitaminer särskilt C- och E-vitamin som är viktiga antioxidanter. Kardborrerot är också rik på nyttiga fibrer och på mineraler och spårämnen.

Mariatistel (Silybum marianum) har traditionellt använts för sin avgiftande effekt på lever och gallblåsa och för god påverkan på matsmältningen. Studier har visat att mariatistel också har god påverkan på blodsockernivåer och kolesterol.

Baobabfrukt (Adansonia) är superfrukten från Afrika med ett i särklass högt innehåll av framför allt C-vitamin och andra antioxidanter men frukten är också rik på bl.a. kalcium magnesium och järn. Baobab är också en källa för lösliga fibrer som har en prebiotisk effekt i tarmarna. Baobab

'

Stress sjukdom ansträngning återhämtning – det är just sånt som genererar bildandet av fria radikaler i kroppen. De fria radikalerna är en produkt av kroppens syreförbrukning i den naturliga oxidationsprocessen. Men om de fria radikalerna blir för många kan de angripa cellerna och orsaka det man brukar kalla för oxidativ stress som kan leda till sjukdom och för tidigt åldrande.

Motgiftet heter: Antioxidanter!
Antioxidanterna motverkar effektivt de fria radikalernas härjningar i kroppen. Ingredienserna i HundApoteket Dunderkur är noggrant utvalda för sitt höga innehåll av naturliga antioxidanter. Ingredienserna är också fulla av fytokemikalier och naturliga organiskt bundna vitaminer mineraler och spårämnen som tillför extra näring ger väl behövd energi och stärker immunförsvaret.

Vissa säsonger är förknippade med ökad infektionsrisk som t.ex. tävlings- & utställningssäsong. En dunderkur kan då behövas i förebyggande syfte.

'

Produktdetaljer
31-1059
Reviews