Torkad krossad Pepparmynta - Storlek : 300g

- Högkvalitativ torkad krossad pepparmynta
- Naturligt rik på antioxidanter
- Lätt att använda i recept och drycker
- Användbar för både människor och djur
- Uppfriskande smak och arom förhöjer upplevelsen

15-514455-300
T&A
488,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Storlek: 300g
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Pepparmynta
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Vi är stolta över att presentera vår torkade krossade pepparmynta i en generös förpackning om 300 gram. Denna lilla skatt från naturen erbjuder en smakexplosion för dina sinnen samt en rad fördelar för din kropp.

Pepparmynta är en av naturens små underverk, fylld med smak, arom och otaliga fördelar. Uppfriskande och smakfull, pepparmynta är inte bara njutning för smaklökarna men också en boost för kroppen.

Pepparmyntan är känd för sina hälsofrämjande egenskaper och stödjer en rad funktioner i kroppen. Den har en lugnande effekt på magen, stödjer lindring av huvudvärk och kan till och med bidra till bättre koncentration och minne. Dessutom är pepparmynta naturligt rik på antioxidanter, vilket gör den till en utmärkt allierad i kampen mot fria radikaler.

Vår torkade krossade pepparmynta är av högsta kvalitet, torkad varsamt för att bibehålla den ursprungliga smaken och aromen. Den är krossad till perfekt konsistens, vilket gör den lätt att använda i olika recept och drycker. Ett te med vår pepparmynta kan bli en avkopplande stund på kvällen eller en uppiggande start på morgonen.

Perfekt för alla pepparmyntaälskare. Den är tillräckligt stor för att räcka länge, men tillräckligt liten för att inte ta upp för mycket plats i skafferiet. Dessutom är den återförslutbar, vilket gör att du kan behålla din pepparmyntas fräschör länge.

Ingrediens: 100% torkad krossad pepparmynta

Vår torkade krossade pepparmynta är mer än bara en krydda. Den är en länk till naturen, en källa till hälsa och välbefinnande, en smakupplevelse utan motstycke. Vi är övertygade om att du kommer att älska den lika mycket som vi gör. Låt oss tillsammans utforska och njuta av naturens underverk, en smakfull sked i taget.

Vår torkade krossade pepparmynta är en naturlig skatt som kan stödja välbefinnandet hos både människor och deras fyrbenta vänner. Pepparmynta är känd för sina uppfriskande smak och aroma, samt dess potentiella positiva inverkan på olika områden.

För hästar kan pepparmynta bidra till en lugnare mage och främja en sund matsmältning.

Dess avslappnande doft kan även ha en positiv effekt på deras välbefinnande i olika situationer.

För hundar kan pepparmynta stödja andningsvägshälsan och bidra till en frisk matsmältning.

Dess lugnande egenskaper kan vara till nytta vid stressiga situationer eller för att främja en avslappnad atmosfär.

Vi är övertygade om att vår pepparmynta, genom dess höga kvalitet och noggranna torkningsprocess, kan vara en värdefull tillsats för att stödja en hälsosam livsstil. Kom ihåg att alltid rådgöra med en veterinär innan du introducerar nya tillskott för dina djur, och observera deras individuella reaktioner för optimalt välbefinnande

Produktdetaljer
15-514455-300

Särskilda referenser

  • 97668
DOSERING HÄST

Små hästar & ponny - 2 msk/dag i fodret

Stora hästar - 3 msk/dag i fodret

Mer om häst

Smakliggöring av foder: Precis som hos människor kan smaken av pepparmynta vara lockande för vissa hästar, särskilt om man behöver maskera smaken av ett läkemedel eller tillskott.

Matsmältning: Pepparmynta har traditionellt använts för att lugna magen och hjälpa till med matsmältning, vilket kan vara användbart för hästar med mindre matsmältningsbesvär.

Andningshjälp: Pepparmyntans doft kan vara uppfriskande och hjälpa till att öppna upp luftvägarna, vilket kan vara särskilt användbart för hästar som tränas intensivt.

Lugnande effekt: Precis som hos människor kan doften av pepparmynta ha en lugnande och avslappnande effekt på vissa hästar.

Reviews