På Rödde Ranch erbjuds en unik möjlighet för alla som söker efter en upplevelse utöver det vanliga – en plats där lugnet och skönheten i omgivningen inbjuder till både avkoppling och personlig utveckling.

Här, mitt i den omslutande naturen, har du chansen att djupdyka in i meditationens värld, där du kan utforska ditt inre och reflektera över ditt liv och dina mål i en stödjande och fridfull miljö. Rödde Ranch är inte bara en plats för fysisk avkoppling utan även ett centrum för själslig läkning genom kreativa och terapeutiska metoder.

Med Rid-terapi som ett av våra kärnprogram, erbjuder vi ett unikt sätt att uttrycka känslor och bearbeta upplevelser utan ord, vilket möjliggör en djupare förståelse och acceptans av sig själv.Skogsbad, eller Shinrin-yoku, som det också kallas, är en annan central del av vår verksamhet. Denna japanska praktik där man medvetet närvarar i skogen för att ta till sig naturens lugn och helande kraft, har visat sig ha många hälsofrämjande effekter.

På Rödde Ranch får du chansen att vandra i skogsmiljö, andas in den friska luften och helt uppgå i nuet, en övning som främjar både mental och fysisk hälsa.

Vi på Rödde Ranch tror på kraften i att ta en paus från vardagens stress och istället fylla på med ny energi genom stillhet, kreativitet och naturens helande närvaro. Vår målsättning är att erbjuda en plats där varje individ kan hitta sin egen väg till inre frid och själslig balans.

Oavsett om du är här för att utforska din inre värld genom meditation, uttrycka dina känslor genom rit-terapi, eller omfamna naturens lugn genom skogsbad, är Rödde Ranch din tillflyktsort för återhämtning och självupptäckt.

181 produkt(er)
Ladda fler produkter
Inga fler produkter att ladda. Har nått slutet på listan!