Kombinationen av ingredienser i Nordic Bas, inklusive vetekli, är utformad för att ge din hund det bästa inom näring och välbefinnande.

Här är några skäl till varför denna kombination är så fördelaktig för din hunds hälsa:

Proteinrik sammansättning: Med 60% svenskt oxkött och vom erbjuder Nordic Bas en generös mängd högkvalitativt protein. Protein är avgörande för muskeluppbyggnad, cellförnyelse och en rad andra viktiga funktioner i hundens kropp.

Fiber för en sund matsmältning: Potatisfiber och vetekli är närvarande för att tillhandahålla viktiga kostfibrer. Dessa fibrer främjar en stabil tarmfunktion och hjälper till att hålla magen i trim. En sund matsmältning är viktig för hundens allmänna välbefinnande och kan bidra till att minska risken för matsmältningsproblem.

Vetekli som en källa till näringsämnen: Vetekli är rikt på näringsämnen som vitaminer, mineraler och antioxidanter. Denna ingrediens kan hjälpa till att ge din hund ett välbehövligt tillskott av viktiga näringsämnen som främjar en frisk och balanserad kost.

Oxblod för järnbehov: Oxblod är en utmärkt källa till järn, vilket är avgörande för att främja en sund blodbildning och syretransport i hundens kropp. Järn är nödvändigt för att bekämpa anemi och upprätthålla optimal energinivå.

Kalk och mineraler för starka ben och tänder: Kalk och mineraler är inkluderade för att stödja benhälsa och bidra till att hålla tänderna i gott skick. Dessa näringsämnen är avgörande för att främja en stark skelettstruktur och stödja en sund tandhälsa.

Med Nordic Bas kan du vara trygg i att du ger din hund en näringstät och balanserad kost som främjar övergripande hälsa och välbefinnande. Varje portion är noggrant beredd för att bevara smaker och näringsämnen i sitt bästa tillstånd.

Ge din hund det bästa inom näring med Nordic Bas!

Nordic Bas innehåller:

Oxkött, Vom, Potatisfiber, Vetekli, Oxblod, Kalk, Mineraler samt Vitaminer

Analysvärde (anges i g/100 g):

Vatten 65,4. Aska 3,0. Fett 13,00. Protein 12,1. Kolhydrater 3,8. Fiber 2,7. Kalcium Ca 0,64. Fosfor, P 0,51. Energi 773 kJ. Energi 185 kcal

Dosering:

Hunden skall äta ca 2% av sin vuxenvikt/ dag, +/- 25% då hundar är individer och även att aktivitetsnivån skiljer sig.

Man räknar på vad hunden skall väga som vuxen och om hunden är lite rund räknar man på vad hunden Skall väga. Alltså hundens vikt*0,02= dagsgivan

7 produkt(er)