KALVHOVAR

- Naturligt och hälsosamt alternativ till konventionella hundgodisar
- Tillverkade av 100% naturliga råvaror
- Rika på protein och andra essentiella näringsämnen
- Främjar renare tänder och friskare tandkött
- Ger mental stimulering och lindrar stress
- Passar hundar av alla storlekar och åldrar
- Hållbara och långvariga för timmar av tuggglädje
- Fördelaktigt för både hundens kropp och sinne

Ge inte till djur som är 9 månader eller yngre

60-0989
12,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Hund-tugg & godis
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

I en värld fylld av konstgjorda och ohälsosamma hundgodisar, är vårt Tugggodis hovar en uppfriskande och naturlig lösning för din älskade fyrbenta vän. Varje hov som ingår i detta paket är noggrant utvald och bearbetad för att ge din hund en säker och tillfredsställande tuggupplevelse.

Tugggodis hovar är tillverkade av 100% naturliga råvaror, vilket gör dem till ett säkert och näringsrikt alternativ till konventionella hundgodisar. Dessa hovar är inte bara fria från konstgjorda färgämnen och smaker, men innehåller även en mängd viktiga näringsämnen. De är rika på protein, vilket bidrar till att bygga och underhålla din hunds muskler. De innehåller också kalcium för starka ben och en rad andra mineraler som är essentiella för hundars hälsa.

Fördelarna med Tugggodis hovar sträcker sig dock utöver deras näringsvärde. Att tugga på dessa hovar kan hjälpa till att hålla din hunds tänder rena och friska. Tuggprocessen hjälper till att skrapa bort plack och tandsten, vilket minskar risken för tandköttsproblem och dålig andedräkt. Det är ett naturligt och effektivt sätt att ta hand om din hunds munhälsa.

Men Tugggodis hovar är inte bara bra för din hunds kropp, de är också bra för sinnet. Tuggandet ger mental stimulering och hjälper till att lindra stress och ångest. Det kan vara särskilt fördelaktigt för hundar som lätt blir uttråkade eller ängsliga när de är ensamma.

Storleken och hårdheten hos Tugggodis hovar gör dem till ett utmärkt val för hundar av alla storlekar och åldrar. De är hållbara nog att stå emot även de mest ivriga tuggarna, men tillräckligt mjuka för att inte skada hundens tänder eller tandkött. Dessutom är varje hov långvarig, vilket ger din hund timmar av tuggglädje.

Så om du letar efter ett hundgodis som är naturligt, näringsrikt och fördelaktigt för både din hunds kropp och sinne, är Tugggodis hovar det perfekta valet. Ge din hund den gåva den förtjänar - ett säkert, hälsosamt och tillfredsställande tugggodis.

Produktdetaljer
60-0989
Reviews