RETREAT- En Helg av Meditation, Skogsbad och Återhämtning i Blentarp

 • Djup återkoppling med naturen
 • Mental och fysisk välbefinnande
 • Avkopplande skogspromenader
 • Morgonmeditation vid gryningen
 • Kreativa workshops och Skogsbad med häst
 • Föreläsningar om självomsorg
 • Aromaterapi och personlig tarotläsning
 • Näringsrik mat och naturnära boende
3500
3 500,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Tillval till Retreaten: RETREAT 6,7 Juli -2024
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Välkommen till "En RETREAT i Skogens Oas" – En Helg av Meditation, Ridterapi och Återhämtning i Blentarp

Unna dig en helg av lugn och förnyelse vid vårt idylliska retreat "Skogens Oas" på Rödde Ranch i Blentarp. Denna unika helg är en chans att djupt återansluta med naturen och ditt inre jag genom aktiviteter som främjar både mental och fysisk välbefinnande.

DAG 1: Skogsbad - En fördjupad upplevelse i skogens famn

Vi börjar dagen med att ta oss ut på en vilsam vandring genom skogen, där varje steg förenar oss med naturens tysta rytm. Vår destination är en vacker plats som vi handplockar för att starta vårt skogsbad. Här, omgivna av trädens lövverk och fåglarnas sång, får vi chansen att fördjupa oss i lugn och ro för att utforska vårt inre sinne.

Skogsbad, eller Shinrin-Yoku på japanska, handlar om att helt enkelt vara närvarande i naturen och använda våra sinnen för att uppleva den fullt ut. Vi tar tid att sitta vid ett träd och känna dess bark under våra fingrar, eller kanske lägga oss ner på den mjuka, gröna mossan och lyssna till skogens sus.

Att promenera runt och upptäcka de små detaljerna i skogen blir en del av denna helande upplevelse. Efter att ha tillåtit skogens lugn att omfamna oss avslutar vi med en gemensam meditation, där vi låter skogens energi fylla oss med frid och harmoni.

Denna stund av stillhet och närvaro ger oss en känsla av förnyelse innan vi återvänder till Rödde Ranch.

Skogsbad är inte bara en fysisk handling, det är också en mental och känslomässig resa.

Genom att ge oss själva tillåtelse att vara närvarande i naturen på ett medvetet sätt, kan vi uppleva fördelarna med att återansluta till jorden och vår inre kärna.

Dag 2: Vakna med Skogen

Börja din resa med skogsbad och meditation i gryningen, låt den friska skogsluften fylla dina lungor och själen med frid.

Efter en näringsrik frukost väntar en dag fylld med självupptäckt och lugn.

Våra workshoppar och tid i hästhagarna erbjuder en unik möjlighet att utforska djupare lager av självmedvetenhet, allt medan du omges av den naturliga skönheten och de lugnande ljuden från skogen. 

Ta en stund för dig själv, vare sig det är i en hängmatta med en ponny vid din sida, vandrande på skogsvägar, eller bara njutandes av utsikten i stillhet.

Om du har tur kanske våra grönsaker i växthuset är mogna för skörd, och då kan du fritt plocka och njuta av dem.

Vi kommer också att ha stillsamma kvällar fyllda med meditation och upplyftande samtal.

Dessa sessioner är designade för att hjälpa dig bli medveten om de negativa tankar och övertygelser som hindrar dig från att uppleva ditt inre jag. Tillsammans utforskar vi hur vi kan ersätta dem med positiva tankar och övertygelser för att aktivt börja leva ett mer uppfyllt liv.

Vad hindrar dig från att uppnå ditt sanna jag? Upptäck det på vår helgretreat.


Vi lägger extra fokus på personlig tid 

Prioritera dig själv på "Skogens Oas": På Rödde Ranch sätter vi extra fokus på din personliga tid. När du anländer till vårt retreat har du friheten att välja hur du vill spendera din tid. Om du önskar kan du tillbringa dagarna i tystnad för att reflektera i enskildhet, eller så kan du delta i de olika programaktiviteter som vi erbjuder. Beslutet är helt och hållet ditt.

Denna helg är dedikerad enbart till ditt välbefinnande. Här på "Skogens Oas" är ingenting ett tvång. Vi vill att du ska kunna leva i nuet och fokusera på det som känns bäst för dig. Oavsett om det är att delta i våra organiserade sessioner eller att bara vara, är vårt mål att du ska återvända hem med förnyad energi och en känsla av djup avkoppling.

Mat och Boende
Vi serverar näringsrik och välsmakande mat som stödjer din helande resa. Om du önskar erbjuder vi boende där du kan somna och vakna till naturens ljud.

Boka Din Plats Idag
Antalet platser är begränsade för att försäkra en intim och personlig upplevelse. Missa inte chansen att unna dig denna unika tid för reflektion och förnyelse. "Skogens Oas" väntar på dig – en helg där du kan släppa alla måsten och bara vara i fullständig harmoni med naturen och ditt inre jag.

Utöka din retreat med personlig självvård: Utöver de aktiviteter som ingår i din vistelse, erbjuder vi möjligheten att ytterligare fokusera på personlig tid och självvård. Välj bland följande tilläggsaktiviteter för att anpassa din upplevelse:

 • Aromaterapi med eteriska oljor: Upptäck kraften i naturliga dofter och deras lugnande effekt.
 • Personlig tarotläsning: Få insikter om ditt nuvarande liv och framtida möjligheter.
 • Exklusiv massage: Boka en av endast två tillgängliga sessioner för en djupt avslappnande upplevelse.

Platserna för dessa tilläggsaktiviteter är begränsade, så för att säkerställa din plats, rekommenderar vi att du bokar dem i samband med din anmälan till retreaten. Ta tillfället i akt att fördjupa din avkoppling och personliga tillväxt genom dessa speciellt utformade sessioner.

Möt våra fyrbenta vänner på Rödde Ranch: Vi är stolta över att dela vår gård med hästar. Under din vistelse har du möjlighet att interagera med dessa underbara djur om du så önskar. Ta chansen att närma dig naturen inte bara genom landskapet utan också genom att umgås med våra djur, som alla bidrar till en varm och välkomnande atmosfär på gården.


Produktdetaljer
3500
Reviews