Naturbalans GENTLEMAN 120g

Naturlig hjälp för hanar som är lite för testosteronstinna och/eller stressade. Med örter välkända för att lugna och balansera hormonsvall och stress.

HA024
Hundapoteket
235,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HemHundvård & tillskott
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Citronmeliss och kamomill har traditionellt använts för att ge en lugnande och rogivande effekt, utan att orsaka trötthet och dåsighet. De ger också stöd åt matsmältningen, som kan vara ett problem under stress och hormonsvall.

Frossört och munkpeppar är traditionellt välkända för sin förmåga att stabilisera de hormonella funktionerna.

GENTLEMAN kan ges kontinuerligt under längre perioder till hanhundar som är allmänt stressade, obalanserade och ”hormonstinna”. Man bör dock göra uppehåll i minst 1 dag under en 2 veckors period.

Daglig dosering:

Liten hund & katt: ½ tesked

Mellanstor hund: 1 tesked

Stor hund: 1½ - 2 teskedar

Xl-hund: 2½ - 3 teskedar

Eftersom örter tar tid på sig för att verka bör man räkna med 2–3 veckor innan full effekt uppnås.

Ingredienser: Citronmeliss, munkpeppar, frossört, kamomill.

Analytiska beståndsdelar: Råprotein 15,2%, växttråd 26%, råaska 6,9%, råfett 2%.

Nettovikt: 120g.

Tänk på kosten!

Det är inte ovanligt att handjur drabbas av hud- och/eller magproblem i samband med stress och hormonsvall. Stressande faktorer, som t.ex. löptikar i närheten, innebär stora påfrestningar på kroppen och matsmältningssystemet. Det är starka krafter som är i rörelse och vi bör vara extra noga med kosten under dessa omständigheter.

Det är extra viktigt att undvika processade foder och foder med höga fetthalter. En hemlagad kost som är naturlig och välbalanserad är alltid det allra bästa. 

Det är inte stressen i sig som orsakar problem – stressen är bara den utlösande faktorn. Hur pass väl hunden klarar påfrestningar står i direkt relation till hur magen mår. Med en sund och balanserad kost i bagaget och med hjälp av naturliga örter ger vi hunden bästa förutsättningar att ta sig igenom de fysiska och psykiska påfrestningarna så smärtfritt som möjligt.

Produktdetaljer
HA024
Reviews