Ionosil elektrokolloidalt silver

Ionosil Elektrokolloidalt Silver är en exceptionell vattendesinfektionsprodukt som erbjuder en effektiv lösning för att bekämpa bakterier, svampar, virus och encelliga protozoer som amöbor och plasmodium. Med dess unika egenskaper kan den säkerställa en pålitlig desinfektion och eliminera dessa mikroorganismer i vattenmiljöer.

Genom att använda Ionosil Elektrokolloidalt Silver kan du känna dig trygg med att ditt vatten är renat och fritt från potentiella hälsorisker. Den banbrytande teknologin bakom produkten möjliggör en snabb och effektiv dödande av dessa skadliga patogener, vilket gör den idealisk för att säkerställa säkerheten och välbefinnandet hos både människor och djur.

Oavsett om du använder det i hushållet, vid campingresor, i akvatiska miljöer eller andra situationer där vattendesinfektion är avgörande, kan du lita på Ionosil Elektrokolloidalt Silver för att erbjuda en högkvalitativ och pålitlig lösning. Ta kontroll över din vattensäkerhet med denna innovativa produkt och upplev en renare och hälsosammare miljö för dig själv och dina nära och kära.

ionosil-10ml
Ion Silver
15,00 kr
Inkl. moms
Storlek: 10ml påse 3st
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Beskrivning

IONOSIL kolloidalt silver en vattenreningsprodukt som effektivt dödar bakterier svampar virus och encelliga protozoer.

Kolloidalt silvervatten IONOSIL är en produkt som är klassad som en vattendesinfektionsprodukt med styrkan 10 ppm motsvarande 100 mikrogram silver per 10 ml produkt.

Går även utmärkt att desinfecera händerna. 

Gör så här: Applicera ca 3 ml på rena händer och gnugga händerna mot varndra tills de är torra minst 30 sekunder

 

"'

Att något befinner sig i kolloidal form betyder att det är finfördelat i mikroskopiska fritt svävande partiklar vars elektriska laddning gör att partiklarna konstant stöter bort varandra.

Partiklarna är så små att det ryms flera miljarder silverpartiklar i en ask med storleken en gånger en millimeter. IONOSIL består till ca 90% av silverjoner och resten silver i partikelform.

'

Dosering
Blanda två teskedar IONOSIL per liter dricksvatten du vill desinficera. Skaka om och låt stå 15 minuter. Vattnet är sedan klart att drickas. Anledningen till att man väntar 15 minuter är för att ge de relativt långsamverkande silverjonerna den tid de behöver för att utföra sitt arbete. Vattnet är sedan (om det inte återinfekteras) oftast bakteriefritt i många veckor.

Att något befinner sig i kolloidal form betyder att det är finfördelat i mikroskopiska fritt svävande partiklar vars elektriska laddning gör att partiklarna konstant stöter bort varandra. Partiklarna är så små att det ryms ca en miljard silverpartiklar i en ask med storleken en gånger en millimeter.

IONOSIL är framställt med moderna elektrokolloidala produktionsmetoder. Råvarorna är destillerat vatten och 99 99 procent rent silver helt utan inslag av andra grundämnen. IONOSIL håller en styrka av ca 10 ppm +/- 2 ppm. Det motsvarar ca 10 mg/liter vätska. Hållbarheten ligger kring två år. 

'''

Produktdetaljer
Ion Silver
ionosil-10ml

Särskilda referenser

  • 97337
  • 88-846-5-2
Reviews