Vitlökspulver utan tillsatser - Storlek : 900g

Upptäck kraften i vitlök - Allium sativum - för en hälsosam livsstil! Vitlök är inte bara en utsökt smaksättare i maträtter, det är också en naturlig källa till svavelhaltiga eteriska oljor, med allicin som dess aktiva ämne.

1234-900
T&A
181,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Upptäck kraften i vitlök - Allium sativum - för en hälsosam livsstil!

Vitlök är inte bara en utsökt smaksättare i maträtter, det är också en naturlig källa till svavelhaltiga eteriska oljor, med allicin som dess aktiva ämne. Enligt forskning från Memorial Sloan-Kettering Cancer Center och Weill Medical College of Cornell University i New York, publicerad i den medicinska tidskriften "Nutrition in Clinical Care", har vitlök dokumenterade läkande egenskaper.

Använd vitlök i dina favoriträtter för att ge dem en extra smakdimension. Du kan också experimentera med egna kryddblandningar och örtsalt för att få ut det bästa av vitlöken.

Fördelarna med vitlök sträcker sig bortom dess smak. Genom att använda vitlök i rätt dosering kan du uppleva en rad positiva effekter på kroppen.

Notera att det är viktigt att börja med små doser och gradvis öka intaget då höga doser kan vara ansträngande för magen. Vitlök är inte giftigt, men det är viktigt att vara medveten om doseringen.

Ta hand om din hälsa på ett naturligt sätt med den fantastiska vitlöken och dess mångsidiga hälsofördelar!

Regenerate response

2-4 g torkat vitlökspulver

Den innehåller vitamin A B och C samt flertalet olika svavelföreningar. Men mängden vitlök som vi får i oss är ofta relativt låg ofta används vitlök mest som krydda i matlagning.

Vitlök är en bra källa till bland annat flavonoider selen och arginin. 

 Fungerar även till djur.

Vitlök är ett universalmedel. I hästvärlden är vitlök den som används mest och oftast.

Vitlök används vid luftvägsbesvär: den är både slemlösande och bakteriedödande och hjälper till att få upp slem ur lungorna. Den hjälper också kroppens försvar att bekämpa infektioner.

Vitlök är rik på svavel vilket sedan utsöndras genom huden. Den har en blodrenande och samtidigt en insektsavvisande effekt. Vitlök bidrar till att hästen utvecklar en bra bakterieflora i tarmen och därmed viktigt både för matsmältning och immunförsvar.

Dosering till häst:

 1-2 msk/dag. Vid långvarigt dagligt bruk i denna dos
– Gör gärna någon veckas uppehåll då och då.


OBS! Var försiktig när du ger vitlök till digivande ston. Den kan ”sätta smak” på modersmjölken och irritera den känsliga matsmältningsapparaten och fölet.

Produktdetaljer
1234-900
Reviews