Back on Track Welltex® är en populär och välrenommerad produktlinje inom hästvårdsindustrin. Welltex® är ett unikt textilmaterial som används i olika typer av hästprodukter, inklusive täcken, ben- och hovskydd, och andra rehabiliteringsprodukter.

Welltex®-teknologin är baserad på införlivandet av keramiska partiklar i textilfibern. Dessa keramiska partiklar omvandlar kroppsvärme till infraröd strålning och reflekterar tillbaka den till kroppen. Genom denna process kan Welltex®-produkterna hjälpa till att öka blodcirkulationen, lindra spänningar och främja läkningsprocessen hos hästen.

Back on Track Welltex®-produkter används ofta för att hjälpa till vid rehabilitering av skador, för att minska svullnad och inflammation, samt för att lindra muskelspänningar och öka flexibiliteten. De kan också användas som förebyggande åtgärder för att främja välbefinnande och prestationsförbättring hos hästen.

Förutom sina terapeutiska egenskaper är Back on Track Welltex®-produkter kända för att vara av hög kvalitet och erbjuder god passform och komfort för hästen. Materialen är andningsbara och fuktavvisande, vilket gör att hästen kan hålla sig torr och bekväm under användning.

Det är viktigt att notera att Back on Track Welltex®-produkter inte ersätter traditionell medicinsk vård, utan snarare kompletterar den. Om din häst har en skada eller hälsoproblem bör du alltid rådfråga en veterinär för en korrekt diagnos och behandlingsplan.

Sammanfattningsvis är Back on Track Welltex® ett innovativt koncept inom hästvård som erbjuder terapeutiska och förebyggande fördelar. Genom att använda Welltex®-produkter kan du främja hästens hälsa och välmående genom att förbättra blodcirkulationen, minska svullnad och spänningar, samt påskynda läkningsprocessen.

78 produkt(er)