Välkommen till oss på Timotej & Andersen.

Vi har allt för kropp & hälsa för dig & ditt djur. Brett utbud av naturmedel, vårdartiklar, hälsokost & örter för både människor och djur. Snabba leveranser. Allt till dig & ditt djur. Kända varumärken. Naturmedel & örter.

Vi som äger företaget heter Tomas Andersen och Giovanni Timotej. 

Thomas Andersen är diplomerad Aromaterapeut och använder eterisk olja från doterra är även Chikitsa massör och Japansk lifting. 

Thomas jobbar med människor där hans redskap som Ridterapeut är hästen. 

"Min häst är min kollega i mitt jobb som Rideterapuet vilket är underbart. Jag har haft hästar i mitt liv hela tiden, ridit sedan jag var 9 år gammal."

Giovanni Timotej har huvudansvaret på T&A.   

Giovanni Timotej har alltid haft ett genuint intresse för relationen mellan människa och djur.

Sedan 20 år tillbaka har jag guidat och hjälpt många djurägare, både hästar och hundar med olika problem. Även människor. Där har vi hjälpt både djur och människor med både örter och tillskott. Vi försöker att använda naturliga alternativ för kropp och själ. 

Fokus ligger alltid på att se till helheten och verkligen förstå varför djuret/människan beter sig som den gör. Olika beteende kan utrycka sig i sjukdomar. Det ena leder till det andra.

 

Hälsan är inte bara viktig, den är det viktigaste du har i livet.

Att prioritera sig själv och fokusera på att detoxa då och då är bland det viktigaste du kan göra för din hälsa.

Man rensar systemet och ger kroppen – och knoppen – en nystart. Om människor förstod vilka underverk en detox kan göra för ens kropp skulle gissningsvis alla göra det