Kraftfull Värmehink - Perfekt för 20 l - Effektiv och pålitlig

- Högkvalitativ och hållbar konstruktion i livsmedelsgodkänd plast.
- Klarar extrem kyla ner till -20 grader Celsius.
- Bibehåller en vattentemperatur på 10-15 grader Celsius.
- Energisnål med inbyggd termostat för optimal prestanda.
- Stor kapacitet på 20 liter för långvarig användning.
- Praktisk 2-litersskala och kraftfullt grepp för enkel hantering.
- Vattentät transformator med IP68-klassificering för säker utomhusanvändning.
- Generös sladd på 5 meter för flexibel placering.

600593
Hansbo
1 149,00 kr
Inkl. moms Leverans - Omgående 2-4 dagar
Antal
Leverans - Omgående 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Värmehink från Willab för Extremt Kalla Förhållanden

Vår värmehink från Willab är den ultimata lösningen för alla som behöver hålla vatten flytande i extrema kyla. Oavsett om du är djurägare som bryr dig om dina husdjur eller en utomhusentusiast som vill ha tillgång till varmt vatten i de mest ogästvänliga förhållandena, kommer vår Willab värmehink att överträffa dina förväntningar.

Högkvalitativ och Hållbar Konstruktion i Livsmedelsgodkänd Plast

Vår Willab värmehink är konstruerad med enastående hantverk och användbarhet i åtanke. Tillverkad av livsmedelsgodkänd plast av hög kvalitet, är den inte bara robust utan också isolerande. Detta innebär att din Willab värmehink inte bara kommer att överleva de mest extrema väderförhållandena, utan också behålla värmen i vattnet, vilket är avgörande för att förhindra frysningsrisk.

Klara Extrem Kyla Ner till -20 grader Celsius

Vår Willab värmehink är inte rädd för vinterns kyla. Den är konstruerad för att klara temperaturer så låga som -20 grader Celsius och bibehåller en vattentemperatur på 10-15 grader Celsius. Detta säkerställer att ditt vatten förblir tillgängligt för dina behov, oavsett hur kallt det är utomhus.

Energisnål med Inbyggd Termostat

För att spara energi och optimera Willab värmehinkens prestanda har den en inbyggd termostat. Termostaten aktiveras när den omgivande temperaturen sjunker till cirka 3 grader Celsius och stängs av när den når den önskade temperaturen. Detta innebär att din Willab värmehink endast används när det är nödvändigt, vilket minskar din energiförbrukning och sparar pengar.

Stor Kapacitet och Praktiska Funktioner

Med en imponerande kapacitet på hela 20 liter behöver du inte oroa dig för att vattnet tar slut. Willab värmehinken är utrustad med en praktisk 2-litersskala för enkel mätning och har en kraftfull grepe för enkel hantering. Oavsett om du använder den för att mata dina djur eller för utomhusaktiviteter, är vår Willab värmehink praktisk och användarvänlig.

Vattentät Transformator och Generös Sladd

Vi har tänkt på alla detaljer för att göra din användarupplevelse smidig. Willab värmehinken levereras med en vattentät transformator med IP68-klassificering, vilket innebär att den är säker att använda utomhus, även i fuktiga förhållanden. Sladden är generöst lång med en total längd på 5 meter, inklusive en 1,5 meter lång kontakt till transformatorn. Detta ger dig flexibilitet när du väljer plats för din Willab värmehink.

Slutligen, vår Willab värmehink är en oumbärlig produkt för alla som står inför de utmaningar som extrem kyla medför. Med dess hållbara konstruktion, energisnåla termostat, generösa kapacitet och praktiska funktioner, kommer den att göra din vinter mycket enklare och mer bekväm. Se till att du alltid har tillgång till varmt vatten, oavsett väderförhållandena, med vår pålitliga Willab värmehink.

Produktdetaljer
Hansbo
600593
SPECIFIKATIONER

ANSLUTNING

220V

EFFEKT

110

FÄRG

Grå

IP KLASSNING

IP68

MATERIAL

Livsmedelsgodkänd plast

SPÄNNING

24

STORLEK

L 35 x B 37 x H 32 cm

VARUMÄRKE

WILLAB

VOLYM

20 l

Reviews

1 andra produkter i samma kategori: