Doterra wellness advocate

När du väljer doTERRA

väljer du inte bara eteriska oljor av högsta kvalitet, utan också en respektfull och hållbar produktionsprocess. Varje droppe av doTERRAs eteriska oljor är noggrant framställd genom skonsam destillation av växter som har odlats med omsorg och kunskap av erfarna odlare runt om i världen.

DoTERRA strävar efter att använda de bästa extraktionsmetoderna för att säkerställa att alla fördelaktiga egenskaper hos växterna bevaras i oljorna. Genom att skörda växterna vid exakt rätt tidpunkt och använda noggrant kontrollerade destillationsprocesser, garanteras en perfekt sammansättning och hög effektivitet i varje doTERRA eterisk olja.

För att säkerställa den högsta kvaliteten och renheten, genomgår varje doTERRA eterisk olja strikta tester genom det erkända kvalitetsprotokollet CPTG Certified Pure Tested Grade™. Detta protokoll garanterar att varje olja är fri från föroreningar och innehåller endast de mest kraftfulla och fördelaktiga ämnena för optimal hälsa och välbefinnande.

Erfarna användare av eteriska oljor känner omedelbart igen den överlägsna kvalitetsstandarden för doTERRA eteriska oljor. När du väljer doTERRA, kan du vara trygg i vetskapen om att du väljer det bästa för ditt välbefinnande och att varje droppe av doTERRAs eteriska oljor lever upp till de högsta standarderna av kvalitet, renhet och effektivitet.

Vill du öka dina intäkter och erbjuda fantastiska doTERRA-produkter till dina kunder?

Läs vidare nedan under "Tjäna pengar" för att ta reda på hur du kan bli en framgångsrik försäljare och dra nytta av fantastiska förmåner, inklusive produktrabatter.

Utforska den exklusiva världen av eteriska oljor från doTERRA. doTERRA är ett företag som specialiserar sig på högkvalitativa eteriska oljor och erbjuder ett brett utbud av naturliga produkter för hälsa och välbefinnande.

doTERRAs eteriska oljor är noggrant utvalda och genomgår strikta tester för att säkerställa renhet, kvalitet och potens. Dessa oljor extraheras från växter på ett sätt som bevarar deras terapeutiska egenskaper och doftprofil.

Med doTERRAs eteriska oljor kan du utforska en rad fördelar och användningsområden. Från aromaterapi för att främja avkoppling och stressreducering, till naturlig hudvård för att förbättra hudens hälsa och skönhet, till stöd för en sund livsstil genom att främja immunsystemet och främja optimal hälsa.

doTERRAs sortiment omfattar enskilda eteriska oljor och även oljeblandningar som kombinerar olika oljor för specifika ändamål. Deras produkter erbjuder en kombination av naturlig doft och terapeutiska egenskaper för att förbättra din välbefinnande på ett holistiskt sätt.

Upplev kraften i doTERRAs exklusiva eteriska oljor och utforska det breda utbudet av möjligheter för att förbättra din hälsa, skapa en harmonisk atmosfär och främja en holistisk livsstil.

Genom att bli medlemskund hos Doterra kan du spara upp till 25% på dina köp av högkvalitativa oljor för aromaterapi och massage. Varför inte börja med det populära paketet "Husapoteket" som innehåller 10 olika oljor för att hantera olika vardagsbesvär?

På webbshoppen hittar du alla våra produkter och kan läsa mer om hur de kan användas för att stärka ditt välbefinnande och hälsa. Om du har några frågor eller behöver hjälp med din beställning är jag alltid tillgänglig för att hjälpa dig.

Registrera dig som medlemskund idag och ta del av exklusiva erbjudanden och rabatter på våra produkter. Doterras oljor är tillverkade med omsorg och högsta kvalitet, vilket gör dem till ett utmärkt val för dig som vill investera i din hälsa och välbefinnande.

Klicka här för applicera dig

doTERRA skapade initiativet Co-Impact Sourcing™ och följande principer för att säkerställa ansvarsfulla praxis i alla våra källsamhällen:

  • Generera jobb: Minska fattigdom genom att skapa och upprätthålla arbetstillfällen.

  • Erbjuda rättvisa och punktliga betalningar: Erbjuda jämnt fördelade, rättvisa betalningar till producenter, inklusive förbetalningar.

  • Bygga leverantörskapacitet: Stödja bönder, producenter och destillatorer genom utbildning och ekonomiskt stöd.

  • Upprätthålla långsiktiga partnerskap: Erbjuda fleråriga kontrakt med odlare och destillatorer baserat på solidaritet och respekt.
    Säkerställa rättvisa arbetsförhållanden: Skapa hälsosamma och säkra arbetsmiljöer, fria från trakasserier och diskriminering.

  • Främja samarbete: Garantera respekten för rätten för alla anställda och producenter att gå med i och bilda samarbetsorganisationer.

  • Främja miljöansvar: Främja energieffektiva teknologier, förnybar energi och minimera avfall.

  • Underlätta samhällsutveckling: Stödja samhällsutvecklingsprojekt i källsamhällen, såsom skolor, hälsokliniker, utbildningsanläggningar och rena vattensystem.

81 produkt(er)
Ladda fler produkter
Inga fler produkter att ladda. Har nått slutet på listan!