Hundgodis Sötpotatis VEG 100g (Glutenfri)

Tuggbara godbitar av sötpotatis.  Naturlig källa till fibrer, vilket kan främja en hälsosam matsmältning hos hunden

.Glutenfria små hundtuggar gjorda av sötpotatis. De är lätta och innehåller rikligt med fibrer, magnesium samt vitamin A, B6 och C.

62-0321
Camon
45,00 kr
Inkl. moms SLUT-OBEKRÄFTAD LEVERANSDATUM
Antal
SLUT-OBEKRÄFTAD LEVERANSDATUM

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
mass-import
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Hundgodis Sötpotatis VEG är en produkt som består av sötpotatis och är speciellt utformad för hundar. Varje förpackning innehåller 100 gram av dessa tuggbara godbitar.

Detta godis är särskilt lämpligt för hundar med specifika kostbehov, som till exempel vegetarianer eller hundar med allergier mot vissa proteinkällor. Eftersom det är tillverkat av sötpotatis är det glutenfritt och kan vara en bra alternativ behandling för hundar med känslighet eller intolerans mot spannmål.

Sötpotatis är en naturlig källa till fibrer, vilket kan främja en hälsosam matsmältning hos hunden. Dessutom är sötpotatis rik på olika vitaminer och mineraler, inklusive vitamin A, B6 och C, samt magnesium. Dessa näringsämnen kan bidra till att stärka hundens immunsystem och främja en god allmän hälsa.

Hundgodis Sötpotatis VEG är utformat för att vara läckra och lockande för hunden samtidigt som det erbjuder näringsmässiga fördelar. Kom ihåg att alltid ge hundgodis i måttliga mängder och se till att det passar din hunds individuella kostbehov och hälsotillstånd.

Sammansättning:

Sötpotatis 98% potatisstärkelse sackaros. Analytiskt innehåll: Råprotein 2 5% råolja 2% råfibrer 3% aska 3 5% fukt 18%

Produktdetaljer
62-0321
Reviews