• −50%
Halsband halvstryp i läder (Brun 55 cm)

Halsband halvstryp i läder och kedja (Svart 65cm)

Halsband halvstryp i läder och kedja - stilfull och säker accessoar för hundägare.
503765
Trikem
108,00 kr
54,00 kr Spara 50%
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Halsband halvstryp i läder och kedja (Svart 65cm)

Detta halsband halvstryp i läder och kedja är en fantastisk accessoar för alla hundägare som vill kombinera stil och funktionalitet. Halsbandet är tillverkat av högkvalitativt läder och har en längd på 65 cm, vilket gör det passande för medelstora till stora hundar.


Halsbandet är utformat i en elegant svart färg som passar perfekt till alla typer av pälsfärger och hundraser. Den kombinerade användningen av läder och kedja ger en unik och stilren look som kommer att få din hund att sticka ut från mängden. Det är en perfekt accessoar för både vardagliga promenader och speciella tillfällen.

Funktionalitet:
Det halvstrypande halsbandet är utformat för att tillhandahålla en kontrollerad och säker promenad för din hund. Den justerbara kedjan gör att du kan anpassa halsbandet till din hunds storlek och ge optimal komfort. Det halvstrypande konceptet ger tillräckligt med kontroll utan att vara för restriktivt eller obehagligt för hunden.

Högkvalitativt material:
Halsbandet är tillverkat av slitstarkt läder av högsta kvalitet, vilket garanterar att det kommer att hålla sig i gott skick under lång tid. Det är även utformat för att vara bekvämt för din hund att bära, vilket gör att den kan njuta av promenader utan att känna sig obekväm.

Säkerhet och hållbarhet:
Halsbandet är utformat med säkerhet i åtanke. Den halvstrypande designen ger tillräckligt med kontroll utan att riskera att skada din hunds nacke eller strypa den. Det högkvalitativa lädret och den starka kedjan garanterar också att halsbandet kommer att hålla sig i gott skick och tåla de påfrestningar som kan uppstå under promenader och lek.

Sammanfattning:
Detta halsband halvstryp i läder och kedja är en utmärkt kombination av stil och funktionalitet för hundägare. Dess eleganta svarta design, högkvalitativa material och säkerhetsfunktioner gör det till ett måste för alla som vill ge sin hund en säker och bekväm promenad. Oavsett om det är för dagliga promenader eller speciella tillfällen, kommer detta halsband att bli en favoritaccessoar för både dig och din fyrbenta vän.

Produktdetaljer
503765
Reviews