ROXI Hundfoder representerar inte bara det ultimata valet för din hund, det är en holistisk kost som omhänder­tar hundens totala välmående och hälsa.

Med ROXI Hundfoder kan du ha fullständig förtroende för att din hund får en balanserad kost som gynnar både den inre och yttre hälsan. Med dess innehåll av noga tillagat kött eller fisk, spannmålsfri formula för en skonsam magfunktion, och prebiotika för en balanserad tarmhälsa, kan du se fram emot en gladare och friskare hund som blomstrar i en god hälsa.

Färskt förberett: Innehållet i fodret består av noga tillagat och färskt kött eller fisk av överlägsen kvalitet. Denna ingrediens säkerställer inte bara en överlägsen smak, utan även ett högt näringsvärde och en premium proteinkälla för din hund.

Spannmålsfri formula: Genom att vara helt fri från spannmål är fodret särskilt skonsamt för hundens mage, och det passar även hundar med känslig matsmältning. Att undvika spannmål kan leda till en minskad risk för matsmältningsproblem och intoleranser.

Prebiotika: Tillsatsen av prebiotika är en central del av ROXI Hundfoders sammansättning. Dessa prebiotika arbetar för att balansera tarmfloran och stödja utvecklingen av gynnsamma tarmbakterier. Detta främjar en hälsosam magfunktion och kan lindra besvär som gasbildning och matsmältningsproblem.

Hud- och pälsvård: ROXI Hundfoder har även en positiv inverkan på hundens yttre välmående. Det stödjer en frisk hud och glänsande päls, vilket ger din hund en skinande yttre lyster.

För att framhäva innebörden av "färskt förberett", notera att de använda kött- eller fiskingredienserna är nyligen tillagade och färska. Denna prioritering garanterar en högkvalitativ proteinkälla som är rik på smak och näringsämnen för din hund.

Genom att undvika spannmål i formulan möjliggör ROXI Hundfoder en bättre matsmältning och minimerar besvär och intoleranser, vilket resulterar i en hund som är mer nöjd och friskare.

Tillsatsen av prebiotika, som utgör en central del av ROXI Hundfoder, hjälper till att skapa balans i tarmfloran och främjar utvecklingen av fördelaktiga tarmbakterier. Därigenom främjas en hälsosam magfunktion och eventuella problem som gasbildning och matsmältningsbesvär kan minska avsevärt.

Med ROXI Hundfoder kan du vara trygg i vetskapen om att din hund erhåller en balanserad kost som främjar en strålande hud, glansig päls och en harmonisk magfunktion. Erbjud din hund det allra bästa och bevittna hur den blomstrar med hjälp av ROXI Hundfoder.

Inga produkter tillgängliga än

Håll ögonen öppna! Fler prdoukter kommer att visas här när de läggs till.