Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(../../vendor/mobiledetect/mobiledetectlib/Mobile_Detect.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/timotejandersen.se/:/tmp/) in /var/www/vhosts/timotejandersen.se/httpdocs/modules/pagecache/static.config.php on line 12
ROXI Hundfoder - För en sundare och lyckligare hund.

ROXI Hundfoder är inte bara det bästa valet för din hund, det är en komplett kost som tar hand om hundens övergripande hälsa och välbefinnande.

Färsk förberett "Färskt förberett " innebär att köttet/fisken som används i hundfodret är av hög kvalitet och har blivit nyligen tillagat eller förberett.

Det betonar att köttet/fisken är färskt och inte har blivit fryst eller bearbetat på annat sätt innan det används i fodret. Genom att använda färskt förberett kött/fisk  kan man säkerställa att hundfodret innehåller en högkvalitativ proteinkälla med god smak och näringsvärde för hunden.

Den spannmålfria formulan är skonsam för magen och passar även för hundar med känslig matsmältning. Genom att undvika spannmål kan matsmältningssvårigheter och intoleranser minska, vilket resulterar i en gladare och friskare hund.

Tillsatsen av prebiotika är en viktig komponent i ROXI Hundfoder. Prebiotika hjälper till att balansera tarmfloran och främjar tillväxten av nyttiga tarmbakterier. Detta bidrar till en sund magfunktion och kan lindra problem som gasbildning och matsmältningsbesvär.

Med ROXI Hundfoder kan du vara säker på att din hund får en väl avrundad kost som stöder hälsosam hud, glänsande päls och en balanserad magfunktion. Ge din hund det bästa och se hur den blomstrar med ROXI Hundfoder.

12 produkt(er)
Ladda fler produkter
Inga fler produkter att ladda. Har nått slutet på listan!