Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(../../vendor/mobiledetect/mobiledetectlib/Mobile_Detect.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/timotejandersen.se/:/tmp/) in /var/www/vhosts/timotejandersen.se/httpdocs/modules/pagecache/static.config.php on line 12
Naturbalans SIDENTICKA (Turkey Tail) 50 gram
  • Ny

Naturbalans SIDENTICKA (Turkey Tail) 50 gram

Pulvriserad Sidenticka, även känd som Turkey Tail på engelska, är en typ av svamp som har använts inom traditionell medicin under lång tid. Den har fått sitt namn på grund av sin likhet med en kalkonfjäder. Turkey Tail-svampen är känd för sina potentiella hälsofördelar och är rik på antioxidanter och polysackarider.

HA013
47 st
145,00 kr
Inkl. moms Leveranstid 2-3 dagar
Antal
Skickas omgående

>Registrera konto så får du 145 poäng/7,25 kr Registrera konto så får du 145 poäng/7,25 kr (Varje 1,00 kr spenderat = 1 poäng, 1 poäng = 0,05 kr rabatt)
Din varukorg kommer att uppgå till 145 poäng som kan konverteras till en kupong på 7,25 kr.
  Personlig service på telefon
  Fri frakt från 699 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Beskrivning

När det gäller odling av Turkey Tail-svampen är ekologisk och naturlig odling att föredra för att säkerställa att inga skadliga kemikalier eller bekämpningsmedel används. Svampen odlas vanligtvis på trä, som träbitar eller stockar, eftersom den naturligt växer på sådant material i naturen.

Ytterst små doser behövs:

0-10kg:  1/4 kryddmått

11-25kg: 1/2 kryddmått

26-35kg: 2/4 kryddmått

36-45kg. 1 kryddmått

46kg +:   1,5 kryddmått

Kan blandas med djurets mat.

Ingredienser: 100% pulver av ekologiskt odlad Sidenticka (Trametes versicolor).

Ursprungsland: Kina

Nettovikt: 50 gram.

HundApoteket erbjuder Sidenticka (Turkey Tail på engelska) i form av pulver som är tillverkat av hela svampen. Det är viktigt att notera att många svamppulver på marknaden enbart består av svampens mycel, som odlats på ris eller någon annan typ av spannmål. Denna metod kan betraktas som en billig genväg och bör inte förväxlas med äkta vara.

När man använder produkter som endast innehåller svampens mycel får man i princip bara malt spannmål som innehåller vissa komponenter från svampen. Det kan vara betydligt mindre effektivt och kanske inte erbjuda samma omfattande fördelar som att använda hela svampen.

HundApoteket har valt att erbjuda pulver av hela Sidenticka-svampen för att säkerställa att man får en äkta och kvalitativ produkt. Genom att använda hela svampen får man tillgång till alla dess näringsämnen och aktiva föreningar som kan vara fördelaktiga för hälsan.

Det är alltid viktigt att vara medveten om vilken typ av produkt man köper och se till att man får vad man förväntar sig. För dem som är intresserade av att dra nytta av Sidenticka (Turkey Tail)-svampens potentiella fördelar kan det vara en bra idé att välja ett pulver som är tillverkat av hela svampen istället för en produkt som bara innehåller svampens mycel.

Produktdetaljer
HA013
47 st