Moms visas:

Super Zink 25mg 60k

Great Earth Super Zinc är ett kosttillskott med zink. Zink behövs för immunsystemets funktion och för celldelning. Mineralet förekommer i former som glycinatkelat, citrat, glukonat, askorbat och malat.

Super Zinc har en unik formula genom det speciella transportsystemet Portamins, för optimalt upptagav mineralen i mag-tarmkanalen. Zink är ett av de absolut viktigaste mineralerna och medverkar i många olika kemiska processer i kroppen. Har betydelse för normal syra-basbalans, DNA-syntes, proteinsyntes och omsättning av fettsyror. Zink bidrar till immunsystemets normala funktion, till normal fertilitet, reproduktion och kognitiv förmåga. Zink bidrar till att bibehålla normalt hår, normal hud och synförmåga. 

Innehåller gurkmeja. 

DOSERING

1 tablett dagligen i samband med måltid. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost.

 

Ingredienser: Fyllnadsmedel (dikalciumfosfat), zinkcitrat, stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), klumpförebyggande medel (veg. fettsyror, veg. magnesiumsalt av fettsyror), gurkmejaextrakt (Curcuma longa L.), zinkbisglycinat, zinkglukonat, zink-L-askorbat, zink-L-aspartat, zinkpikolinat, zinkmalat, ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, veg. glycerol, färgämne (kurkumin)).

Innehåll per kapsel: 
Zink (citrat, TRAACS® bisglycinat, glukonat, malat, L-aspartat, L-askorbat, pikolinat): 25 mg. 250% av DRI.
Gurkmejaextrakt (Curcuma longa L.) (varav curcuminoider 10 mg) 10,5 mg *

*DRI-värden har ej fastställts.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
112186


Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: