Moms visas:

Konjak 180t med dosburk

Ta kontroll över din vikt.
Konjak hjälper dig att gå ner i vikt och dämpar suget efter sötsaker

Konjak är ett kosttillskott som bidrar till du äter mindre matportioner. Ett dagligt intag av Konjak före dagens tre huvudmål, fyller magen med ett hälsosamt, kalorifri konjak-glukomannan-fiber och ger dig en bra mättnadskänsla.
Viktigt att äta regelbundet.

Vattenlöslig kostfiber
Det är en vattenlöslig kostfiber som har egenskapen att den kan absorbera 2-300 gånger sin egen vikt och ger dig en bra mättnadskänsla. Konjak innehåller krom som bidrar till att bibehålla en normal blodsockernivå och dämpar därför suget efter sötsaker. Kromet minskar det för alla bantare, behovet av att mumsa på något gott. Dessutom hjälper kromet kroppen att använda sig av mer energi från sina fettreserver.

Vad kan du säga om produkten ?

I utgångspunkt kan du säga det som EFSA har sagt i bedömningen av glukomannan och krom. Glukomannan kan minska kroppsvikten tillsammans med en energifattig kost. När glukomannan fibrer löser sig i magen bildas det en gel som fyller magen och därmed ger en känsla av mättnad. Studier har visat att intag av 1 gram glukomannan fiber före dagens 3 huvudmål (frukost, lunch, middag) förbättrar viktminskning jämfört med enbart diet. Krom hjälper till att hålla blodsockernivåerna normala.

 

Dokumentation: Den europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet EFSA har utvärderat effekterna av glukomannan och fann att det både hjälper att gå ner i vikt och att hålla kolesterolnivåerna normala.
http://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/1798.htm http://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/1258.htm

Krom: http://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/1732.htm

 

Målgrupper / Indikationer

Målgruppen är överviktiga vuxna. I dagligt tal är överviktiga definierat som ett body mass index (BMI) över 25 BMI beräknas genom att dividera vikten i kg med längden i meter multiplicerad med sig själv. Exempel: en person på 1.80, väger 90kg har ett BMI på 27,8 90 kg/1.80 x 1.80 = 27,8

 

En förpackning med Konjak innehåller 180 tabletter, vilket motsvarar en månads förbrukning.
I förpackningen finns en informationsfolder ”En bra början på viktminskningen”. Samt en liten behändig förvaringsask som gör det enkelt att ta med sig Konjak tabletterna till arbetet eller på resan.


Dosering (vuxna): Två tabletter tas tillsammans med ett eller två glas vatten, ca. 20 -30 minuter före de tre huvudmåltiderna (frukost, lunch, middag). Det är viktigt att tabletterna ges tillräcklig tid och vätska för att lösa upp och bildar gelen i magen, vilket ger en känsla av mättnad. Tabletterna sväljer du tillsammans med ett eller två glas vatten

 

Dagsdos Innehåll/dagsdos (2 tabletter 3 gånger dagligen)
Information per 6 tabl % RDA* Glucomannan fiber 3000 mg Krom 120 mcg 300 %* * % Av det rekommenderade dagliga intaget

 

Interaktioner: Inga kända. Vi rekommenderar dock att du alltid är medveten om kombinationen av viktiga läkemedel och kosttillskott, kan finns förändrad effekt av läkemedlet.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
512897


Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: