Moms visas:

Aptiless ekonomiburk 28p

Aptiless Naturell är ett spenatextrakt i pulverform. Högt innehåll av thylakoider. 

Innehåller 28 dagsdoser. 

Aptiless är ett spenatextrakt med högt innehåll av thylakoider, ett naturligt ämne som utvinns ur det gröna spenatbladet. Aptiless är en livsstils-produkt för en god kosthållning, framtagen tillsammans med Lunds universitet, och är patentsökt i ett flertal länder. Aptiless är ett kosttillskott i pulver-form och finns i två varianter, helt naturell eller smaksatt med äppelarom och steviolglykosider

Rekommenderat intag: 1 dospåse dagligen löses i valfri dryck och intas strax före måltid. Om intag önskas mellan måltider rekommenderas att tillsätta 1 tsk matolja i drycken. Rekommenderat intag bör ej överskridas.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Ingredienser: Spenatextrakt (Spinacia oleracea).

Näringsinnehåll 
Innehåll Per 100g/Per dos 5g Kalorier 365/18,25 Fett 7,24/ 0,36 Protein 26,10g/1,31g Kolhydrater 48,70g/ 2,44g Fiber 38,70g/1,94g Vitamin A 1900µg/95,00µg Vitamin K 1330µg/66,50µg Järn 115mg/5,75mg Kalcium 2910mg/ 145,50mg

 

Spenatens allra heligaste

Thylakoiderna i Aptiless utvinns ur det gröna spenatbladet. Thylakoider finns i alla gröna blad och är nödvändiga för fotosyntesen, det vill säga växters förmåga att utnyttja solenergi som energikälla.


Thylakoiderna frigörs från kloroplasten i växtcellen i en patenterad tillverkningsprocess. Människan saknar enzym som kan bryta ned och sönderdela cellväggen varför thylakoiderna inte frigörs i matsmältningen vid intag i sin naturliga form som bladspenat, eller i pulveriserad form. Därför har de omsorgsfullt frigjorts, för bästa möjliga upptag av kroppen, i en patenterad framställning.

Thylakoiderna i Aptiless utvinns ur det gröna spenatbladet. Thylakoider finns i alla gröna blad och är nödvändiga för fotosyntesen, det vill säga växters förmåga att utnyttja solenergi som energikälla.

Thylakoiderna frigörs från kloroplasten i växtcellen i en patenterad tillverkningsprocess. Människan saknar enzym som kan bryta ned och sönderdela cellväggen varför thylakoiderna inte frigörs i matsmältningen vid intag i sin naturliga form som bladspenat, eller i pulveriserad form. Därför har de omsorgsfullt frigjorts, för bästa möjliga upptag av kroppen, i en patenterad framställning.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
524306


Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: