Moms visas:

Manuka Honey UMF 10+ 500g

Comvita® UMF® Manukahonung produceras i Nya Zeeland och innehåller unika växtfenoler som förekommer naturligt på olika nivåer i honung som gjorts av nektar från Manukabusken (Leptospermum scoparium), inhemska på Nya Zeeland.

Manukahonung kommer från Nya Zeeland och är känd för sin smak och sina fördelar. Den nektar som används vid tillverkningen av Manukahonung kommer från den Nya Zeeländska växten Manuka, en buske med vackra vita eller rosa blommor. Det som gör manukahonung så speciell är att den är rik på methylglyoxal, ett ämne som anses hindra bakterier från att fastna på celler.
 
Manukas unika egenskaper mäts i UMF som betyder Unique Manuka Factor som är den enda världsomspännande standarden för att identifiera och mäta styrka och kvalitet mellan olika stammar av manuka. UMF mäts på en skala från 5 till 20+.
 
Innehåller 100% Manukahonung från Nya Zeeland.
 
Manukahonung av hög kvalitet!
Oberoende tester har gjorts av FERA (Food and Environment Research Agency) i Storbritannien som visar att Comvitas manukahonung är just det som etiketten visar. Påståenden och sammansättning stämmer enligt testerna och produkten uppfyllde alla kriterier. Resultatet visade att Comvita på alla värden testade bättre än andra tillverkare


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
177196


Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: