Moms visas:

Echinaforce 120t

Det finns ungefär 400 olika förkylningsvirus.

Alltså hinner du inte bli immun mot alla under en livstid. Därför är det också svårt att undvika att bli förkyld. När förkylningsvirus attackerar vårt immunförsvar får det fort. När du känner dig snuvig eller febrig ska du ta Echinaforce. Då lindras dina symtom snabbt.

En förkylning är som mest smittsam innan den brutit ut. När någon hostar, nyser eller andas ut virus kan ett litet viljestarkt virus överleva utanför kroppen i cirka sju timmar. När du blir smittad känner du inte av det och det är även då som du själv är som mest smittsam. Har du tur kämpar ditt immunförsvar emot förkylningsviruset och du märker inte av så mycket.

Ett förkylningsvirus attackerar via näsa, mun och svalg. Och det är i näsan och svalget som du känner av symtomen i form av snuva, hosta och feber. Det är då du ska ta förkylningens fiende - Echinaforce. Ta 2 tabletter Echinaforce 3-5 gånger per dag, men använd dem inte mer än 10 dagar. Det är nämligen lättast att dämpa symtomen innan viruset fått fäste i kroppen.

Om ett virus fortplantat sig i kroppen tar det 1-2 dagar innan förkylningen bryter ut. En vanlig förkylning håller i regel i sig från 3 upp till 14 dagar, ibland längre innan alla symtom är helt borta.

Echinacea purpurea eller Röd solhatt, som den heter på svenska, odlas ekologiskt och när tabletterna framställs tas både den färska örten och dess rot tillvara. Echinaforce är ett av världens mest använda traditionella växtbaserade läkemedel vid förkylning. Produkten är kvalitets- och säkerhetsgranskad av Läkemedelsverket. Förvaring: vid högst 25 °C. Förvaras utom syn- och räckhåll för barn

 

Traditionellt växtbaserat läkemedel använt för lindring av symtom vid förkylning. 120 tabletter.

Indikationen grundar sig uteslutande på erfarenhet av långvarig användning. Endast för korttidsbehandling.

Läs bipacksedeln före användning.

INNEHÅLL (1 tablett):

Torrt extrakt av Echinacea purpurea (L. ) moench (röd solhatt), ört och rot, 6,2 mg, motsvarande 140 mg färsk ört och 8 mg färsk rot av röd solhatt. Laktosmonohydrat samt övriga hjälpämnen.

Använd alltid Echinaforce enligt anvisningarna i bipacksedeln. Rådfråga läkare eller sjukvårdspersonal om du är osäker..Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
518480


Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: