Moms visas:

Washbar Nordic

Upptäck WashBars utbud av naturliga hund- och hästschampon från Nya Zeeland. WashBar är skapat för dig som är en engagerad djurägare och som vet hur viktigt det är att välja en naturlig och sund livsstil för dina husdjur och dig själv.

WashBar är det enkla valet när du både vill ha produkter som ger dig det bästa resultatet och som är naturliga och ekologiskt hållbara. Att vara hållbar och etisk är inte bara trendiga termer. Det är helt enkelt ett medvetet sätt att leva.

WashBars produkter är helt fria från parabener, sulfater, syntetiska dofter och färger.

Ingredienserna hämtas direkt från nyzeeländska odlare och blandas varsamt för att vara till mesta möjliga nytta för ditt husdjur.

Dessa shampon tar fram det bästa i alla typer av pälsar – ljus som mörk, kort som lång. Resultatet är frisk glansig päls som doftar fantastiskt och det är helt naturens förtjänst.

 

WashBar började när grundaren Jules Smith blev ombedd att ta fram en tvål för att hjälpa en väns hund som hade hudallergier. Hon upptäckte en brist på helt naturliga produkter för hundar och hästar som hjälpte mot en rad olika hudfrågor, rengjorde riktigt bra och var lätta att använda. Jules trodde att djurägare skulle gilla idén om en professionell naturprodukt. Överväldigande efterfrågan har gjort att varumärket etablerats snabbt på Nya Zeeland och lockat stort intresse från de globala marknaderna.

WashBar har åtagit sig att producera naturliga, säkra och hållbara produkter som fungerar, de måste vara lika eller mer effektiva än de syntetiserade alternativen som för närvarande finns på marknaden.

WashBars produkter är enkla och okomplicerade. Produktetiketterna förstärker detta med ett produkt-namn som tydligt beskriver vad de är. Dofterna är jordnära och det enkla utbudet minskar förvirring hos de som ska använda dem. Produkterna är tilltalande eftersom de är parfymerade med rena eteriska oljor som gör att dem luktar naturligt och hälsosamt.

Alla WashBar produkter är tillverkade i toppmoderna anläggningar. Ingredienserna hämtas direkt från Nya Zeeländska odlare, inklusive certifierad ekologisk Manuka eterisk olja som är känt för sina naturliga antiseptiska och antibakteriella egenskaper. WashBar har blivit ett betrott varumärke på Nya Zeeland med etiska och hållbara affärsmetoder.

Varför vi är annorlunda...
Vi har som mål att differentiera oss med hjälp av smarta naturliga lösningar för att lösa gamla problem.

Att hitta ett lämpligt konserveringsmedel för helt naturliga schampon är mycket svårt för de flesta tillverkare. Vi har använt ett nytt konserveringsmedel som har utvecklats för människors hudvård samt den kosmetiska marknaden som kommer från naturliga barkhartser.

Schampot är utvecklat tillsammans med professionella hund-groomers för att fastställa den mest optimala konsistensen för en produkt som är lätt att arbeta in och skölja ur med så lite vatten som möjligt.

Produkter

Övrigt

Handla

Information

Google Kundrecensioner. 


Moms visas: