• −10%
  • Ny

, dōTERRAPastTense blend 10 ml

PastTense™ Relaxation Blend PastTense är en karakteristisk blandning av essentiella oljor som är kända för att främja lugna och balanserade känslor. De essentiella oljorna i PastTense är kända för att lugna både sinnet och kroppen och de främjar snabbt känslor av avkoppling och lugn. PastTense kommer i en praktisk 10 ml roll-on för enkel användning när du är på jobbet, i skolan eller hemma. Applicera på nacken, axlarna eller bakom öronen för att stilla känslorna samtidigt som du andas in den kylande, distinkta doften av PastTense.

60223905
dōTERRA
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
453,00 kr
407,70 kr Spara 10%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Stimulerar till balanserade, jordnära känslor Främjar en känsla av lugn Förpackad i en roll-on för enkel appliceringHitta lugnet Det finns många stunder i livet som kan kännas överväldigande.

PastTense togs fram för just sådana ögonblick! Det är en patenterad blandning av gynnsamma essentiella oljor som är perfekta för att främja lugn och stabila känslor, oavsett om det är på jobbet, i skolan eller hemma.

Ha den med på jobbet, i handväskan eller en resebag för enkel åtkomst när du är på språng Massera in PastTense på axlarna, halsen och ryggen för en svalkande och lugnande känsla Rolla PastTense på tinningarna och nacken innan du skriver ett prov eller gör en presentation Applicera på handlederna när du reser för att hjälpa till att lugna känslorna.

Användning Utvärtes användning: Stryk på önskat område. Späd med doTERRA Fractionated Coconut Oil för att minimera hudkänslighet. Se ytterligare försiktighetsåtgärder nedan.

Försiktighetsåtgärder Risk för hudkänslighet. Förvaras utom räckhåll för barn. Rådgör med läkare om du är gravid, ammar eller står under läkarvård. Undvik kontakt med ögon, inneröron och känsliga områden.

Innehåll olja från Cocos nucifera (kokosnöt), olja från Mentha piperita (pepparmynta), olja av blad från Eucalyptus kochii, olja från Lavandula angustifolia (lavendel), olja från Pelargonium graveolens (geranium), olja av harts från Copaifera coriacea/langsdorffii/officinalis/reticulata, olja från Boswellia carterii, olja av frukt/frö från Illicium verum (anis), olja av blad/stjälk från Mentha spicata, olja av blad/stjälk från Rosmarinus officinalis (rosmarin), olja av blad/stjälk från Coriandrum sativum (koriander), linalool*, limonen**Naturligt förekommande oljeföreningar

Produktdetaljer
dōTERRA
60223905
Reviews