Gul Aventurin armband stretch är en sten för tredje chakrat

Gul Aventurin är en sten för tredje chakrat, solarplexus. Den stärker din känsla för din egen identitet och hjälper dig som är överkänslig och inte tål kritik att känna dig lugn och avslappnad och inte oroa dig så mycket för din personlighet.

Den hjälper dig att växa i din personliga kraft, stärker ditt självförtroende och självkänsla.

Rekommenderas att man placerar denna sten på solarplexus chakra under meditation för att hjälpa till med att öka förtroende och motivation.

Affirmation : 1 är fylld med glädje, kreativitet och förtroende .

6001-192
49,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Nå en ny nivå av tidlös glamour med våra smycken, natural gemstone stretch armband, 55mm.

Ett fantastiskt armband, dess moderna och moderna design gör det perfekt och mångsidigt att bäras vid alla tillfällen. Naturstenar kan variera något i färg och inneslutningar, vilket gör varje bit verkligen unik.

De oregelbundna chipspärlarmbanden är gjorda av kristallstenar, som är säkra och giftfria, lämpliga för långvarig användning. Att bära dem kan inte bara dekorera dina handleder utan också ge energiläkande effekter.

LÄTT ATT MATCHA - Lämplig för olika tillfällen och kan matcha de flesta av dina kläder.

Fina armband för din dagliga klädsel. HEALING - Ädelstenar används för att balansera chakran och för att förbättra chakraläkning.

Det sägs också förbättra människors lycka. HANDMADE ORNAMENT - Varje objekt handgjord i etiskt skick och harmoni med naturen, vävt med traditionella manuella tekniker. DELIKAT GÅVA - Perfekt present till din fru, dotter, syster eller bästa vän.

OBS Tänk på att stenar är en naturprodukt och kan se olika ut. Alla stenar säljs i befintligt skick och har ett personligt utseende

Produktdetaljer
6001-192
Reviews