Armband Karneol (Carnelian)

Karneol är en sten med en karakteristisk färgvariation som sträcker sig från varm orange till rödbrun och ibland till ljusgul. Den används för smyckestillverkning och har en rik historia som symbol för mod, passion och kreativitet.

5Karneol sägs också ha energiförstärkande egenskaper och främja mod och positivt tänkande. 0 Många bär karneolarmband för att dra nytta av dess positiva inverkan på energi och humör samt för att balansera och harmonisera fysiskt och emotionellt välbefinnande.

6001-186-2
49,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Karneol är känd för sin karakteristiska färgvariation, som sträcker sig från varm orange till rödbrun och ibland även till ljusgul. Dess färg kan vara jämn eller innehålla naturliga band eller mönster. Stenen har en transparent till halvgenomskinlig egenskap och kan ha en glasliknande glans.

Karneol är en sten som har använts under lång tid för smyckestillverkning och andra dekorativa ändamål. Den har en rik historia och har setts som en symbol för mod, passion och kreativitet. Karneol sägs också ha energiförstärkande egenskaper och tros främja mod, självförtroende och positivt tänkande.

Många människor bär karneolarmband för att dra nytta av dess eventuella positiva inverkan på energi och humör. Det anses också vara en sten som kan bidra till att balansera och harmonisera det fysiska och emotionella välbefinnandet.

Produktdetaljer
6001-186-2
Reviews