Armband Black obsidian

Black obsidian är en svart, glasartad sten som bildas genom snabb nedkylning av lava. Den används både för dekorativa och andliga ändamål och betraktas som en kraftfull sten inom andlig praxis. Black obsidian sägs ha skyddande och jordande egenskaper och kan avvärja negativ energi och rena aurafältet. Den är också kopplad till rotchakrat och hjälper till med jordning, stabilitet och trygghet. Stenen sägs kunna hjälpa till med transformation, rening och personlig tillväxt genom att lösa upp blockeringar och trauma. Dessutom kan den öka självkännedom, intuition och klarhet i tankarna.

6001-186-7
49,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Black obsidian är en naturlig glasartad sten som bildas genom snabb nedkylning av lava. Den har en svart färg och en slät och blank yta. Black obsidian är känd för sin djupa svarta färg och sin skarpa glans.

Den har använts i århundraden för både dekorativa och andliga ändamål. Inom andlig praxis betraktas black obsidian som en kraftfull sten med skyddande och jordande egenskaper.

Här är några vanliga egenskaper och användningsområden för black obsidian:

Skydd: Black obsidian sägs kunna skapa en skyddande energibarriär som kan avvärja negativa energier och skydda mot negativa influenser. Den anses också kunna hjälpa till att rensa och skydda aurafältet.

Jordning: Black obsidian kopplas ofta till rotchakrat och sägs vara en utmärkt sten för jordning. Den kan hjälpa till att förankra energierna i kroppen och ge en känsla av stabilitet och trygghet.

Transformation och rening: Black obsidian sägs kunna hjälpa till att avslöja och lösa upp blockeringar, negativa mönster och trauman. Den kan användas för att främja personlig tillväxt, självrannsakan och känslomässig läkning.

Självreflektion och insikt: Black obsidian sägs kunna hjälpa till att öka självkännedom och självinsikt. Den kan bidra till att avslöja sanningar, stärka intuitionen och främja klarhet i tankarna.

Produktdetaljer
6001-186-7
Reviews