Armband Hessonite

Hessonite, även känd som Cinnamon Stone eller Gomed, är en rödbrun till brunorange ädelsten som tillhör korundfamiljen. Den är en form av granat och är välkänd inom smyckestillverkning på grund av sin karakteristiska färg. Utöver sitt estetiska värde anses Hessonite även ha andliga och astrologiska egenskaper. I Vedic Astrology betraktas den som en kraftfull sten för att balansera och stärka planeten Rahu, vilket anses påverka en persons öde och karma. Hessonite sägs främja positivt inflytande, skydda mot negativitet, förbättra koncentration och mentala förmågor, samt öka intuition och självförtroende. Dessutom anses den ha läkande egenskaper genom att balansera energiflödet i kroppen och stärka immunsystemet, vilket främjar både fysiskt och emotionellt välbefinnande.
6001-186-6
49,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Hessonite, även känt som Cinnamon Stone eller Gomed, är en ädelsten som tillhör korundfamiljen. Den har en rödbrun till brunorange färg och är en form av granat. Hessonite är känd för sin karakteristiska färg och sin popularitet inom smyckestillverkning.

Utöver sitt estetiska värde anses Hessonite också ha andliga och astrologiska egenskaper. I Vedic Astrology, som har sitt ursprung i Indien, betraktas Hessonite som en kraftfull sten för att balansera och stärka planeten Rahu. Rahu är en av de nio himlakropparna som spelar en viktig roll inom vedisk astrologi och anses påverka en persons öde och karma.

Hessonite sägs ha förmågan att främja positivt inflytande, skydda mot negativitet och förbättra koncentration och mentala förmågor. Den sägs också kunna förbättra kommunikation, öka intuitionen och främja självuttryck och självförtroende.

Vidare anses Hessonite ha läkande egenskaper och sägs kunna bidra till att balansera energiflödet i kroppen, stärka immunsystemet och främja fysiskt och emotionellt välbefinnande.

Produktdetaljer
6001-186-6
Reviews