Armband Yellow Jade

Black obsidian är en naturlig glasartad sten med en svart färg och blank yta. Den bildas genom snabb nedkylning av lava och har använts i århundraden för både dekorativa och andliga ändamål. Stenen anses ha skyddande och jordande egenskaper, och sägs kunna skapa en energibarriär mot negativa influenser. Den kopplas ofta till rotchakrat och kan hjälpa till att förankra energierna i kroppen.

Black obsidian sägs också kunna hjälpa till med transformation, rening och personlig tillväxt genom att avslöja och lösa upp negativa mönster och trauman. Dessutom sägs den främja självreflektion, öka självkännedom och stärka intuitionen.

6001-186-8
49,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Yellow Jade, även känd som Gul Jade, är en naturlig ädelsten som tillhör jadeitfamiljen. Den har en gulaktig färgton och en slät och blank yta. Yellow Jade anses vara en sällsynt och värdefull sten inom kristallvärlden.

Yellow Jade är känt för sina symboliska och metafysiska egenskaper. Här är några av de vanligaste egenskaperna och betydelserna för Yellow Jade:

Glädje och optimism: Yellow Jade sägs främja glädje, lycka och optimism. Den kan bidra till att lyfta humöret och sprida positiva energier omkring sig. Stenen sägs även kunna hjälpa till att motverka negativa tankemönster och främja en positiv syn på livet.

Välbefinnande och hälsa: Yellow Jade anses vara en sten som främjar fysiskt och emotionellt välbefinnande. Den sägs kunna stärka immunsystemet, främja cellförnyelse och hjälpa till med utrensning av toxiner i kroppen. Stenen kan också användas för att balansera energiflödet i kroppen och främja harmoni och balans.

Kreativitet och visdom: Yellow Jade sägs kunna öppna upp för kreativitet och inspiration. Den kan hjälpa till att stimulera tankar och idéer samt främja intellektuell klarhet och visdom. Stenen sägs även kunna öka självförtroende och självuttryck.

Rikedom och välstånd: Yellow Jade kopplas ibland till välstånd och ekonomiskt överflöd. Den sägs kunna attrahera framgång, välstånd och abundance i olika aspekter av livet.

Produktdetaljer
6001-186-8
Reviews