• −65%
Halsband reflex Lemon line Neongul Small 30-40cm

Halsband reflex Lemon line Neongul Small 30-40cm

1. Reflexhalsband för säker kvällspromenad och jakt.
2. Ökar synligheten för din hund under dagtid.
3. Vibrerande färger för extra synlighet.
4. Tillverkat av kraftig resår för hållbarhet.
5. Kan maskintvättas för enkel rengöring.
6. Tål maskintvätt i 40° för optimal hygien.
7. Perfekt för alla hundstorlekar med dess flexibilitet.
8. Bidrar till ökad säkerhet för din hund.

410700
Hansbo
Kampanjen slutar:
( dagar
tim)
68,00 kr
23,80 kr Spara 65%
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

För att garantera säkerheten för din fyrbenta vän under kvällspromenader och jaktupplevelser, är vårt reflexhalsband det självklara valet. När mörkret faller, lyser detta halsband upp och gör din hund synlig. Tillverkat för att hålla, med starka och klara färger som syns långt borta, erbjuder detta halsband ett extra lager av skydd för din älskade husdjur.

Halsbandets unika design med reflexer erbjuder två huvudsakliga fördelar. För det första ger det ökad synlighet under kvällspromenader. Oavsett om du vandrar genom staden eller utforskar landsbygden, gör reflexhalsbandet din hund synlig för förbipasserande och fordon. För det andra ökar det säkerheten under jakt. Med halsbandet kan du enkelt hålla koll på din hund, även i svagt ljus.

Men reflexhalsbandet är inte bara praktiskt under nattetid. Dess klara färger gör att din hund också syns under dagtid. Oavsett om ni är i en park eller på en strand, kommer halsbandet att dra till sig uppmärksamheten och ge din hund den synlighet den behöver.

Halsbandet är tillverkat av kraftig resår, vilket gör det slitstarkt och hållbart. Detta material är också mjukt mot din hunds hud, vilket minskar risken för irritation. Dessutom är halsbandet enkelt att underhålla, det kan maskintvättas i 40°. Detta gör det enkelt att hålla halsbandet rent och fräscht, oavsett hur många äventyr du och din hund tar er an.

För att summera, erbjuder vårt reflexhalsband en kombination av synlighet, säkerhet och hållbarhet. Med detta halsband kan du och din hund njuta av era äventyr, dag som natt, med fullständig trygghet.

Produktinformation:
- Typ: Reflexhalsband för hundar
- Material: Kraftig resår
- Färg: Klara färger för ökad synlighet
- Tvättråd: Maskintvättas i 40°
- Användning: För kvällspromenader och jakt
- Extra: Ökad synlighet under dagtid

Investera i säkerheten för din bästa vän med vårt reflexhalsband. Det är mer än bara ett halsband, det är en försäkring för din hunds säkerhet under alla era äventyr.

Produktdetaljer
Hansbo
410700
Reviews