Koppelreflex & Tygelreflex, kardborr (12,5cm)

- Ökar synligheten och säkerheten i mörker och dåligt ljus
- Enkel att fästa med robust kardborrdesign på 12,5cm
- Tillverkad av slitstarka och hållbara material
- Stark och ljusstark reflexiv yta
- Flexibel och kan flyttas mellan olika tillbehör och kläder
- Lättvikt och knappt märkbar när den är fastsatt
- Vattentålig och lämplig för användning i alla väderförhållanden
- Visar att du bryr dig om ditt och ditt djurs välmående.

410635
Hansbo
45,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HundHusdjurReflex för hundar
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Koppelreflex & Tygelreflex med kardborr på 12,5cm är en produkt som sticker ut i mängden. Detta är inte bara en vanlig reflex, utan en livsviktig säkerhetsdetalj som ökar synligheten för både dig och ditt djur i mörker och dåligt ljus.

Produkten är utformad med en kardborrfästning på 12,5cm, vilket gör den otroligt enkel att fästa på olika typer av material. Oavsett om det är på ett koppel, en tygel, en väska eller din jacka, sitter reflexen säkert på plats tack vare dess robusta och hållbara kardborrdesign.

Koppelreflexen & Tygelreflexen är tillverkad av högkvalitativa material som är både slitstarka och hållbara. Dess reflexiva yta är stark och ljusstark, vilket garanterar att du syns tydligt i mörkret.

En stor fördel med denna produkt är dess flexibilitet. Tack vare kardborrfästningen kan den enkelt flyttas mellan olika tillbehör och kläder. Så oavsett om du är ute och går med din hund eller rider på din häst, kommer du alltid att vara synlig och säker.

Koppelreflex & Tygelreflex med kardborr på 12,5cm är också lättvikt. Detta innebär att du knappt kommer att märka att den är fastsatt på ditt koppel eller din tygel. Dessutom är den vattentålig, vilket gör den idealisk för användning i alla väderförhållanden.

Slutligen är Koppelreflex & Tygelreflex med kardborr på 12,5cm inte bara en produkt som ökar din säkerhet, det är också en produkt som visar att du bryr dig om ditt och ditt djurs välmående. Genom att investera i denna produkt tar du ett aktivt steg mot att skydda både dig och ditt djur i mörkret.

Sammanfattningsvis, Koppelreflex & Tygelreflex med kardborr på 12,5cm är en outbytbar säkerhetsdetalj för alla djurägare. Dess enkla fastsättning, höga synlighet och flexibilitet gör den till en viktig del av din och ditt djurs utrustning. Så varför vänta? Investera i säkerhet idag, investera i Koppelreflex & Tygelreflex med kardborr på 12,5cm.

Produktdetaljer
Hansbo
410635
Reviews