• −50%

DOG IN THE DARK KOPPEL BLINK

- Förbättrar synlighet och säkerhet under mörka promenader
- Inbyggd belysning för ökad synlighet och säkerhet
- Levande rödfärg för stilfulla kvällspromenader
- Slitstark nylonkonstruktion för alla väderförhållanden
- Två lysande inställningar för dynamiska ljusmönster
- Enkel att använda med ett enkelt knapptryck
- Stimulerande och underhållande för din hund
- Batteri ingår för omedelbar användning

15-15-15
198,00 kr
99,00 kr Spara 50%
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Dyk in i mörkret med din bästa vän och lys upp natten med vår DOG IN THE DARK KOPPEL BLINK. Designad för att göra både er synliga under kvällspromenader samt på regniga och dimmiga dagar. Detta innovativa hundkoppel med inbyggd belysning är en livräddare för alla hundägare som prioriterar säkerhet och synlighet.

Framtagen med en levande rödfärg, kommer detta kopplet inte bara att göra er synliga, det kommer även att lägga till lite stil till din hunds outfit. Tillverkad av slitstark nylon, är detta koppel designat för att hålla och stå emot alla väderförhållanden - oavsett om det är en solig dag i parken eller en stormig natt på stadens gator.

Vad som gör DOG IN THE DARK KOPPEL BLINK unikt är dess två lysande inställningar: ett konstant ljus som lyser upp din väg, och en blinkande inställning som skapar ett dynamiskt ljusmönster som följer dig och din hund på era äventyr. Att starta belysningen är lika enkelt som ett knapptryck, vilket gör det snabbt och bekvämt att använda.

Men det stannar inte där. Förutom att vara en praktisk säkerhetsanordning, är DOG IN THE DARK KOPPEL BLINK också roligt och underhållande för din hund. Ljuset kan stimulera din hunds nyfikenhet och hålla dem engagerade under promenaderna, vilket gör varje utflykt till en ny upplevelse.

Och det bästa av allt? Batteriet ingår. Så från det ögonblick du får ditt DOG IN THE DARK KOPPEL BLINK, är du redo att ge dig ut på en upplyst promenad med din fyrbenta vän.

Med DOG IN THE DARK KOPPEL BLINK, kan du känna dig trygg och säker på att du och din hund syns, oavsett hur mörkt det är ute. Det är inte bara en produkt, det är ett löfte om säkerhet, nöje och äventyr. Så tänd ljuset, koppla kopplet och njut av din promenad - oavsett vad moder natur har att erbjuda!

Produktdetaljer
15-15-15
Reviews