Reflexhalsband med Anti-drag Rimo Fluo

- Innovativt hundhalsband för effektiv och säker träning
- Utrustad med reflexfunktion för ökad synlighet i mörker
- Anti-drag-teknologi för skonsamma promenader
- Tryckfördelande design för att förhindra skador och obehag
- Tillverkat av slitstarka material för långvarig användning
- Justerbar storlek för perfekt passform
- Praktiskt spänne för enkel på- och avtagning
- Erbjuder en kombination av funktionalitet och stil för din fyrbenta vän.

46-7044
121,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Storlek: 45 cm
I Webblager I Webblager
I Webblager I Webblager
I Webblager I Webblager
Antal
I Webblager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
HalsbandReflexNylonReflex för hundar
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Låt mig introducera Reflexhalsband med Anti-drag Rimo Fluo från Flamingo - en innovation som tar hundträningen till en helt ny dimension. Detta är mycket mer än bara ett hundhalsband. Det är en komplett lösning för att uppfostra din hund att gå graciöst utan att dra i kopplet.

Försök tänka dig en lugn promenad i parken, nattliga äventyr och dagliga utflykter - alla dessa blir enklare och roligare med detta halsband. Men det är inte allt. Rimo Fluo-halsbandet är också din hunds bästa vän i mörkret. Utrustad med reflexband, gör detta halsband din fyrbenta vän synlig även i de mest utmanande ljusförhållandena.

Högre synlighet innebär högre säkerhet. Det innebär att du kan vara avslappnad och din hund kan utforska världen med frihet, även när solen har gått ner. Anti-drag-funktionen i detta halsband gör det till en viktig investering för din hunds välbefinnande.

Tack vare den smarta designen minskas trycket på hundens hals när den drar i kopplet. Om du någonsin har oroat dig för att ditt husdjur ska skada sig själv när de drar, är detta halsbandet för dig. Det fördelar trycket jämnt över halsen, förhindrar skador och obehag, vilket gör varje promenad till en behaglig upplevelse för både dig och din hund.

Detta Rimo Fluo-halsband är tillverkat av högkvalitativa, slitstarka material. Det är skonsamt mot din hunds päls och hud, vilket garanterar en komfortabel passform under långa perioder. Storleken på halsbandet är enkel att justera, vilket gör det till ett utmärkt val oavsett din hunds ras eller storlek.

Tack vare det praktiska spännet, kan halsbandet enkelt tas på och av vid behov. Reflexhalsbandet med Anti-drag Rimo Fluo från Flamingo är en revolutionerande innovation inom hundträning och säkerhet. Med detta halsband kan du träna din hund att gå utan att dra, samtidigt som du ökar dess synlighet och säkerhet i mörker. En perfekt kombination av funktionalitet och stil!

Reflexhalsband med Anti-drag Rimo Fluo finns tillgängligt i följande storlekar:

- Small: 45x1,2 cm
- Medium: 55x1,2 cm
- Large: 65x1,2 cm

Alla storlekar är tillverkade av nylon med stopper för att säkerställa att halsbandet sitter bekvämt och säkert på din hund. Ge din hund den bästa gåvan av komfort, säkerhet och frihet med Reflexhalsband med Anti-drag Rimo Fluo från Flamingo.

Produktdetaljer
46-7044

Särskilda referenser

  • 5400585036978
Reviews