Armband Malakit

Malakit är en sten med en intensiv grön färg och unikt utseende. Den kan variera i nyans från ljusgrön till mörkare smaragdgrön. Stenen har en glasliknande glans och kan vara antingen transparent eller opak. Utöver sitt estetiska värde anses malakit ha spirituella och energiförstärkande egenskaper. Den betraktas som en sten för transformation, inre tillväxt och helande. Malakit sägs kunna balansera och stärka hjärtchakrat, främja emotionell läkning, stärka intuitionen och skapa en stark förbindelse med naturen. Många använder malakit för meditation, energiarbete och som en symbol för positiv förändring. Den kan bäras som smycke eller placeras i hemmet eller arbetsområdet för att dra nytta av dess potentiella fördelar.
6001-186-3
49,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Malakit har en intensiv grön färg med mörkare band eller mönster som skapar ett unikt utseende. Dess färg kan variera från ljusgrön till mörkare nyanser av smaragdgrön.

Stenen har en glasliknande glans och kan vara transparent till opak beroende på kvaliteten. Utöver sitt estetiska värde anses malakit ha spirituella och energiförstärkande egenskaper.

Den betraktas som en sten för transformation, inre tillväxt och helande. Malakit sägs kunna hjälpa till att balansera och stärka hjärtchakrat, främja emotionell läkning, stärka intuitionen och bidra till att skapa en stark förbindelse med naturen.

Många använder malakit för meditation, energiarbete och som en symbol för positiv förändring. Den kan bäras som smycke eller placeras i hemmet eller arbetsområdet för att dra nytta av dess eventuella fördelar.

Produktdetaljer
6001-186-3
Reviews