Armband Rainbow Moonstone

Rainbow Moonstone, även känd som Regnbågsfärgad månsten, är en vacker och mystisk sten som anses främja intuition, andlig tillväxt och kreativitet.

Den har en mjölkaktig vit till genomskinlig färg med iriserande regnbågsskimrande nyanser. Stenen sägs också kunna balansera kroppens energicentra och främja känslomässig balans och lugn. I relationer sägs den kunna skapa harmoni och förstärka förbindelsen med ens partner.

Effekten och betydelsen av Rainbow Moonstone kan dock variera från individ till individ. Många bär stenen som smycke eller använder den under meditation för att dra nytta av dess potentiella fördelar och skönhet.

6001-186-11
49,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Rainbow Moonstone, även känd som Regnbågsfärgad månsten, är en vacker och mystisk sten som tillhör fältspatfamiljen. Den kännetecknas av sin mjölkaktiga vita till genomskinliga färg med iriserande regnbågsskimrande nyanser. Regnbågen, eller det blåaktiga ljuset, som ofta syns på ytan av stenen, ger den sitt karakteristiska namn.

Här är några av de egenskaper och betydelser förknippade med Rainbow Moonstone:

Intuition och andlighet: Rainbow Moonstone anses vara en sten som främjar intuition, inre visdom och andlig tillväxt. Den sägs kunna öppna upp för en djupare förbindelse med ens själ och det andliga riket. Stenen sägs också kunna hjälpa till att balansera kroppens energicentra, kända som chakran.

Känslomässig balans och lugn: Rainbow Moonstone sägs ha lugnande egenskaper och kan hjälpa till att balansera och lindra känslomässig stress och oro. Den kan främja inre harmoni och stödja i att hantera känslomässiga utmaningar.

Kreativitet och inspiration: Rainbow Moonstone kopplas ofta till kreativitet och inspiration. Den sägs kunna stimulera fantasin och hjälpa till att utveckla och uttrycka ens kreativa potential. Stenen sägs också kunna öka intuitionen och stödja i att göra kreativa beslut och val.

Kärlek och relationer: Rainbow Moonstone sägs kunna främja kärlek, medkänsla och harmoni i relationer. Den sägs kunna hjälpa till att förstärka förbindelsen med ens partner och skapa en atmosfär av kärlek och ömsesidig förståelse.

Det är viktigt att notera att den upplevda effekten och betydelsen av Rainbow Moonstone kan vara personlig och variera från individ till individ. Många människor bär stenen som smycke, använder den under meditation eller placerar den i sin omgivning för att dra nytta av dess potentiella fördelar och skönhet.

Affirmation: "Jag välkomnar intuitiv visdom och andlig tillväxt i mitt liv. Med Rainbow Moonstone vid min sida öppnar jag upp för de helande krafterna inom mig.

Jag omfamnar känslomässig balans och inre lugn. Genom att koppla mig till min kreativitet och inspiration, skapar jag med hjärtat och uttrycker min sanna potential.

Med kärlek och harmoni i mitt hjärta skapar jag meningsfulla och djupa relationer. Jag är ett med Rainbow Moonstones ljus och kraft."

Elementen förknippade med Rainbow Moonstone är främst vatten och luft.

Vatten: Rainbow Moonstone har en lugnande och känslomässigt balanserande effekt, vilket kopplar den till elementet vatten. Vattnet symboliserar känslor, intuition och flöde. Det hjälper till att förstärka Moonstonens förmåga att främja emotionell helande, lugn och harmoni.

Luft: Rainbow Moonstone kopplas även till elementet luft på grund av dess förmåga att öppna upp för intuition, inspiration och kommunikation. Luftens energi är rörlig och föränderlig, precis som regnbågens skimrande färger på Moonstone. Det stöder klarhet i tankar, mental klarhet och en öppenhet för andliga insikter.

Genom att medvetet arbeta med dessa element i samband med Rainbow Moonstone kan man förstärka och ansluta sig till stenens energier på ett djupare sätt. Det kan göras genom meditation, visualisering eller att ha kristallen i närheten av vatten eller luftrelaterade platser, som en sjö eller en frisk luftig miljö.

Produktdetaljer
6001-186-11
Reviews