• Ny
Kattmyntaboll

Kattmyntaboll

Utforska glädjen med vår kattmyntaboll – en perfekt leksak för din katt att rulla, klösa och leka med!

10-05-5282
Aveo
56,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
LeksakerAktiveringHusdjur Katt
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Utforska glädjen med vår kattmyntaboll – en perfekt leksak för din katt att rulla, klösa och leka med! Denna enkla men underhållande leksak är en kattfavorit, fylld med kattmynta, en växt som ofta lockar katter och gör leken ännu roligare.

Vår kattmyntaboll är konstruerad med slitstarkt material som tål intensiv klösning och lek. Den är generöst fylld med kattmynta, vilket kan vara extremt attraktivt för katter och trigga deras naturliga lekinstinkter.

Ge din katt en oförglömlig stund av lekglädje genom att rulla kattmyntabollen över golvet eller låt din katt utforska den på egen hand. Katter kan reagera på kattmynta på olika sätt, så det är alltid spännande att se hur din katt interagerar med denna leksak.

Självklart är säkerheten alltid viktig. Övervaka din katt när den leker med kattmyntabollen och se till att leksaken är i gott skick. Efter leken kan du enkelt förvara kattmyntabollen på en plats där din katt inte kan tugga på den eller skada den.

Ge din älskade katt en rolig och stimulerande tidsfördriv med vår kattmyntaboll. Låt deras naturliga leklust blomma och skapa en extra dos glädje i din katts vardag med denna enkla men oemotståndliga leksak.

Produktdetaljer
Aveo
10-05-5282
Reviews