Kattspö med lila fjädrar

Spö med lila fjäder i gummiband

10-05-4229
Aveo
40,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
LeksakerAktiveringHusdjur Katt
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Det här spöet med en lila fjäder på ett gummiband är den ultimata kattleksaken för att ge din katt timmar av skoj och träning. Låt oss utforska några av dess fantastiska funktioner närmare:

Fängslande fjäderdesign: Den lila fjädern på detta spö är utformad för att efterlikna en fågels rörelser och locka din katts uppmärksamhet. Fjäderns mjuka rörelser och ljusa färg är oemotståndliga för de flesta katter.

Gummiband: Gummibandet ger en flexibel och spännande rörelse till fjädern när du leker med din katt. Det gör det möjligt att simulera bytens snabba och oväntade rörelser, vilket engagerar din katt och får den att jaga och hoppa.

Interaktiv lek: Det här spöet är perfekt för interaktiv lek med din katt. Du kan hålla i spöet och röra fjädern för att locka din katts uppmärksamhet och få den att hoppa, klösa och jaga. Detta är ett utmärkt sätt att träna din katt och främja dess fysiska och mentala välbefinnande.

Enkel att använda: Spöet är lätt att använda och ger dig full kontroll över leken. Du kan variera rörelserna och hastigheten för att hålla leken spännande och utmanande för din katt.

Högkvalitativa material: Kattspöt är tillverkat av hållbara och säkra material för din katts bästa. Det är också utformat för att vara tåligt och motstå kraftfulla klösar och tuggande.

Sammanfattningsvis är detta spö med en lila fjäder på ett gummiband den perfekta leksaken för att aktivera din katt och ge den en underhållande och stimulerande lekupplevelse. Ge din katt möjligheten att jaga och utforska med detta spännande kattleksak!

Produktdetaljer
Aveo
10-05-4229
Reviews