• Ny

Kattgräs

Kattgräs med kornfrön från Camon är en naturlig och hälsosam produkt som hjälper till att främja din katts matsmältningssystem.

1207-09-0162
Aveo
27,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Kattgräs med kornfrön från Camon är en naturlig och hälsosam produkt som främjar din katts matsmältningssystem på ett naturligt sätt.

Katter är naturliga rovdjur och i det vilda äter de ofta gräs för att rengöra sin mage och hjälpa till att eliminera hårbollar. Kattgräs ger din inomhuskatt möjlighet att fortsätta detta naturliga beteende.

Vad som gör Camons kattgräs speciellt är att det är berikat med kornfrön, vilket ger det en extra lockande smak som din katt kommer att älska. Korn är en rik källa till fibrer och värdefulla vitaminer som främjar en sund matsmältning och kan hjälpa till att förebygga förstoppning hos katter.

För att använda kattgräset, plantera det i en kruka eller använd en speciell planteringsbricka som är avsedd för katter. Se till att vattna det regelbundet för att hålla gräset frodigt och grönt. På så sätt kan din katt enkelt tugga på gräset och på ett naturligt sätt främja sin matsmältning och välbefinnande.

Kattgräs med kornfrön från Camon är ett utmärkt komplement till din katts kost och hjälper till att främja deras hälsa. Ge din katt möjligheten att njuta av denna goda och hälsosamma behandling redan idag!

Produktdetaljer
Aveo
1207-09-0162
Reviews