Möss med kattmynta Regnbågsfärgade 9 cm 2-pack

Möss med kattmynta är en rolig och interaktiv leksak som är perfekt för din katt. 

10-05-0302
Aveo
40,00 kr
Inkl. moms Skickas från webblager inom 2-4 dagar
Antal
Skickas från webblager inom 2-4 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
LeksakerHusdjur Katt
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Möss med kattmynta är den perfekta leksaken för att glädja din katt och främja dess naturliga instinkter. Tillverkade av högkvalitativt material för hållbarhet och långvarig användning är dessa leksaksmöss utformade för att likna riktiga möss och väcka din katts jaktinstinkt. Dessutom är de fyllda med kattmynta, vilket är känt för att vara oemotståndligt för de flesta katter och ger extra stimulans och glädje.

Användningen av dessa möss är enkel – du kan helt enkelt kasta dem och se din katt springa efter dem med full iver. Din katt kommer att älska att jaga, bita och leka med dessa roliga leksaker, vilket ger den en möjlighet att utöva sina naturliga instinkter samtidigt som den förbättrar sin fysiska hälsa.

Möss med kattmynta är också ett utmärkt sätt att stärka bandet mellan dig och din katt. Genom att delta i leken och interagera med din katt skapar du en rolig och positiv upplevelse för er båda.

Så investera i möss med kattmynta idag och se din katt njuta av timmar av interaktivt nöje och fysisk aktivitet. Det är ett enkelt sätt att hålla din katt sysselsatt och belåten.

Produktdetaljer
Aveo
10-05-0302
Reviews