• -35,00 kr
Ryktskrapa oval järn

Håll din häst ren och snygg med vår ovala Ryktskrapa i järn

- Oval form för enkel användning
- Robust järndesign
- Långvarig hållbarhet
- Effektiv vid ryktning
- Minskar pälsförlust
- Komfortabelt handtag
- Lätt att rengöra
- Passar alla hästraser

813620
Hansbo
53,00 kr
18,00 kr Spara 35,00 kr
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning


Ryktskrapa oval järn är mer än bara ett redskap - den är en förlängning av din hand, en symbol för den djupa kopplingen mellan dig och din häst.

Kvalitet och hållbarhet

Denna ryktskrapa är tillverkad i järn, ett material känt för sin hållbarhet och styrka. Den kommer inte att böja, spricka eller gå sönder under use, vilket gör den till ett pålitligt verktyg för långvarigt bruk. Att den är oval är ingen slump - formen gör att den ligger bekvämt i handen och gör det lättare att nå alla delar av din hästs kropp.

Praktiskt och effektivt

Med ryktskrapa oval järn kan du effektivt ta bort smuts, damm och lösa hår från din hästs päls. Det är ett oumbärligt redskap för alla som äger eller jobbar med hästar. Dessutom är det ett icke-invasivt och skonsamt sätt att hjälpa till att hålla din hästs hud och päls i bästa skick.

Estetik och design

Den ovala formen och järnmaterialet ger också ryktskrapan en tidlös och klassisk estetik. Det är inte bara ett funktionellt redskap, det är också en vacker detalj i ditt stall.Ryktskrapa oval järn är ett ovärderligt verktyg för varje hästägare. Med sin hållbarhet, effektivitet och vackra design är det en investering i din hästs hälsa och komfort. Är det inte dags att du skaffar en idag?

Produktdetaljer
Hansbo
813620
Reviews