Flugspray Effol Broms Blockare +

Effol Broms Blockare är en populär flugspray som skyddar hästar och andra husdjur från insekter, särskilt bromsar.

Den effektiva formulan avskräcker och bekämpar insekter, vilket minskar risken för bett och klåda. Sprayen använder en innovativ bromsblockeringsteknologi som skapar en osynlig barriär runt hästen för att minska antalet bromsar i området. Effol Broms

Blockare ger långvarigt skydd och är lätt att applicera med en sprayflaska. Den kan användas både utomhus och i stallet för att minska insektsstörningar. Det här är en populär produkt bland hästägare och hästprofessionella.

77820030
Effol
89,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Storlek: 250 ML
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Skickas omgående Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Flugsprayen Effol Broms Blockare+ är en populär produkt som används för att skydda hästar och andra husdjur från insekter, särskilt bromsar. Här är mer information om denna flugspray:

Effektivt skydd: Effol Broms Blockare+ är speciellt formulerad för att effektivt avskräcka och bekämpa bromsar och andra flygande insekter som kan störa hästar och orsaka obehag. Den ger långvarigt skydd och minskar risken för insektsbett och obehaglig klåda.

Bromsblockeringsteknologi: Det som skiljer Effol Broms Blockare+ från andra flugsprayer är dess innovativa bromsblockeringsteknologi. Denna teknologi bidrar till att minska antalet bromsar i området genom att skapa en osynlig barriär runt hästen. Detta minskar risken för att bromsarna ska närma sig och störa hästen.

Långvarig effekt: Flugsprayen har en långvarig effekt och ger skydd under en längre tid. Det gör att hästen kan njuta av tid utomhus utan att bli störd av insekter. Det är dock viktigt att följa instruktionerna för applicering och eventuellt återapplicera sprayen enligt behov.

Användarvänlig: Effol Broms Blockare+ är lätt att applicera och kommer vanligtvis i en sprayflaska för enkel användning. Det är viktigt att undvika att sprayen kommer i kontakt med hästens ögon och slemhinnor, och följa tillverkarens rekommendationer för användning.

Mångsidighet: Flugsprayen kan användas på hästar och andra husdjur som behöver skydd mot insekter. Den kan användas både vid utomhusaktiviteter, som ridning och bete, samt i stallet för att minska insektsstörningar.

Effol Broms Blockare+ har blivit populär bland hästägare och hästprofessionella för dess effektiva skydd mot bromsar och andra flygande insekter

Produktdetaljer
Effol
77820030

Särskilda referenser

  • 4102460115747
  • 77820035
Reviews