Täckeshängare med 6 armar

- Praktisk förvaring för täcken och schabrak
- Organiserar din stallmiljö effektivt
- Rymmer flera täcken samtidigt med sex hängande armar
- Slitstark konstruktion i stål med PVC-beläggning
- Långvarig användning trots tuffa stallförhållanden
- Enkel att montera med medföljande väggfäste
- Hjälper dig att snabbt hitta dina täcken
- En investering i en mer organiserad stallmiljö.

780203
Hansbo
1 339,00 kr
Inkl. moms Beställningsvara 3-7 dagar
Antal
Beställningsvara 3-7 dagar

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Låt mig presentera en riktig pärla för dig som har många täcken och schabrak och vill ha ordning och reda på dem – vår praktiska täckeshängare. Denna smarta lösning är perfekt för att hålla din stallmiljö välorganiserad och ge dina täcken den plats de förtjänar.

Hängaren är svart, elegant och mäter 90 cm på höjden och 70 cm på bredden. Den bygger 78 cm ut från väggen, vilket ger dig gott om utrymme för att hänga upp dina täcken och schabrak. Men trots sin kompakta storlek har den imponerande kapacitet. Med sina sex armar kan den hålla flera täcken på en gång. Varje arm kan nämligen ta mer än ett täcke.

Tillverkad av slitstarkt stål med en hållbar PVC-beläggning, garanterar denna täckeshängare långvarig användning. Den kommer att stå emot de tuffaste stallförhållandena och den dagliga användningen utan att tappa sin form eller funktion.

Väggfästet som följer med har en höjd på 50 cm och en bredd på 55 cm. Det har 50 cm cc hål på väggen vågrätt och 48 cm cc hål på väggen lodrätt, vilket gör det enkelt att montera hängaren på din stallvägg.

Vår täckeshängare är mer än bara en praktisk lösning för förvaring. Den är en investering i en mer organiserad stallmiljö och en viktig del i att ta hand om dina täcken och schabrak på bästa sätt. Med denna täckeshängare kommer du aldrig att behöva leta efter dina täcken igen.

Så, om du letar efter en pålitlig, hållbar och effektiv lösning för att förvara dina täcken och schabrak, är vår täckeshängare det självklara valet. Låt den bli en del av din stallmiljö och upplev skillnaden det kan göra.

Höjd 90 cm

Bredd 70 cm

Bygger 78 cm ut från väggen 

Storlek väggfäste:

Höjd 50cm bredd 55cm

50cm cc hål på väggfästen vågrätt

48cm cc hål på väggfästen lodrätt

Produktdetaljer
Hansbo
780203
Reviews