Rid/stallbandage Basic 3 m x 12 cm (vit)

- Tillverkade av hållbart akrylmaterial
- Ger stöd och skydd till hästens ben
- 3 meter långa och 12 cm breda
- Enkla att använda med kardborreknäppning
- Säljes i par för extra bekvämlighet
- Vit färg gör det lätt att se smuts eller skador
- Praktiskt och kostnadseffektivt val
- Passar både erfarna ryttare och nybörjare
761030
139,00 kr
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Rid/Stallbandage Basic 3 m x 12 cm (vit) är ett måste för alla hästägare. De är tillverkade av akryl, ett material som är känt för sin hållbarhet och förmåga att motstå slitage. Bandagen är utformade för att ge stöd och skydd till din hästs ben under ridning eller medan de är i stallet.

Dessa bandage är 3 meter långa och 12 cm breda, vilket gör dem tillräckligt flexibla för att passa de flesta hästar. De är enkla att använda tack vare kardborreknäppningen, vilket gör att du kan justera dem efter din hästs individuella behov. Kardborreknäppningen ger också en säker passform för att förhindra att bandagen glider ner under användning.

Rid/Stallbandage Basic 3 m x 12 cm säljes i par, vilket betyder att du får två bandage i varje förpackning. Detta är praktiskt eftersom de flesta hästägare föredrar att ha ett extra set till hands om det skulle behövas.

Vit färg på bandagen lägger inte bara till stil, utan gör det också lättare att upptäcka eventuell smuts eller skada på bandagen. Genom att hålla dina bandage rena och i gott skick kan du förlänga deras livslängd och säkerställa att de ger optimalt skydd för din häst.

Oavsett om du är en erfaren ryttare eller bara börjat med hästsporten, är Rid/Stallbandage Basic 3 m x 12 cm (vit) ett praktiskt och kostnadseffektivt val för att skydda din hästs ben.

Produktdetaljer
761030
Reviews