Fraktionerad Kokosnötolja 115 Ml 100 % Ren

Ja, doTERRA Fractionated Coconut Oil är perfekt att använda tillsammans med alla doTERRA-oljor.

Dess fullständiga löslighet med essentiella oljor gör det till en idealisk bärare för att applicera och blanda oljor på huden. När du använder doTERRA Fractionated Coconut Oil som en bärare kan du skapa egna blandningar genom att tillsätta några droppar av dina favoritoljor.

Detta gör det lättare att applicera oljorna på huden och säkerställer att de sprids jämnt och absorberas effektivt. Oavsett om du vill göra en avslappnande massageolja, en ansiktsrengöring eller en kroppslotion, kan doTERRA Fractionated Coconut Oil vara grunden för att blanda med doTERRA-oljor för att skapa skräddarsydda produkter som passar dina behov och önskemål.

Så oavsett om du föredrar lavendel, pepparmynta, tea tree eller någon annan olja från doTERRA, kan du tryggt använda doTERRA Fractionated Coconut Oil som en mångsidig och effektiv bärare för att njuta av fördelarna med essentiella oljor på huden.

6001-20
302,00 kr
Inkl. moms
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

doTERRA Fractionated Coconut Oil är en högkvalitativ bärarolja som erbjuder en rad fördelar för utvärtes användning.

Med sin lätta och snabbt absorberande formula är den idealisk för att mjukgöra huden utan att täppa till porerna. Denna olja är speciellt lämplig för personer med torr hud eller problemhud.

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos doTERRA Fractionated Coconut Oil är dess förmåga att lämna huden silkeslen och återfuktad utan att lämna en fet känsla. Detta skiljer den från många andra vegetabiliska bäraroljor som kan vara tunga eller oljiga.

En annan fördel med denna olja är dess fullständiga löslighet med alla essentiella oljor. Detta gör den till ett perfekt komplement för att blanda och applicera doTERRA-oljor på huden.

Oavsett vilken essentiell olja du väljer att använda, kan du vara säker på att Fractionated Coconut Oil kommer att vara en effektiv bärare. Dessutom är doTERRA Fractionated Coconut Oil färglös och doftfri, vilket gör den bekväm och mångsidig att använda. Du behöver inte oroa dig för att den ska lämna fläckar på kläder eller sängkläder.

Sammanfattningsvis är doTERRA Fractionated Coconut Oil en naturlig och mångsidig bärarolja som erbjuder en rad fördelar för huden. Dess absorberande och mjukgörande egenskaper gör den till ett utmärkt val för torr hud och problemhud. Och med sin löslighet med alla essentiella oljor är den ett perfekt komplement för din aromaterapi-rutin.

Produktdetaljer
6001-20
Reviews