Original Silicea 60 kapslar

  • Näring för hår hud och naglar

1443-476112
278,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Sista produkten i lager

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning
  • Näring för hår hud och naglar

  • Sveriges mest sålda kosttillskott för hår hud och naglar

  • Vinnare av Årets hårvårdsprodukt 2017 i Swedish Health Awards

  • 1 kapsel per dag

'

Original Silicea är ett kosttillskott som ger dig näring inifrån för att bibehålla ett tjockt vackert hår elastisk hud och starka naglar. Original Silicea innehåller noga utvalda näringsämnen som kisel biotin zink selen och mangan. Ingredienserna stimulerar hårrötterna så att hårväxten påverkas positivt och även bidra till en frisk hy och starka naglar. Biotin och zink bidrar till att behålla normal kvalitet på hår och hud. Selen bidrar till att bibehålla normala naglar.

Kisel är en viktig mineral näst efter syre är kisel det vanligaste elementet på jorden. Kiselsyra stärker bindväven reglerar fuktbalansen och understödjer bildandet av kollagen något som är basen för tjockt vackert hår starka naglar och frisk hud. Utmärkande för samtliga Silicea-produkter är att de innehåller en hög koncentration mineraliskt kisel i form av finfördelad kiseldioxid.

Visste du att Kiseldioxid…
…är en av de största komponenterna i kollagen hudens bindväv. Ämnet ser till att hårsäckarna får leverans av alla viktiga mineraler vilka är nödvändiga för normal hårväxt och vitalitet.

…har en avgörande betydelse för hela kroppen främjar mineralbalansen mellan kalcium och magnesium som i sin tur hjälper till att upprätthålla hormonbalansen. En obalans i de kvinnliga könshormonerna är en av de största enskilda faktorerna bakom håravfall och tunt hår – vanligt i samband med klimakteriet.

'

Rekommenderad dos:
1 kapsel dagligen. Kapslarna sväljes tillsammans med vätska. Vid problem att svälja kapslarna hela så kan dessa delas och innehållet strös över mat eller blandas i dryck.
Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas.

För att säkerställa ett bra resultat bör Original Silicea tas under 2 - 6 månader.

Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Förvaras i rumstemperatur ej i direkt solljus.
Förvaras utom räckhåll för små barn.

'

Mängd per dagsdos
Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel

 

Näringsämne 1 kapsel % av DRI*
Kiseldioxid 240 mg -
varav kisel 196 mg -
Zink 5 mg 50
Mangan 2 mg 100
Selen 55 µg 100
Biotin 37 5 µg 75

 

* DRI = Dagligt referensintag
- DRI saknas

Ingredienser
Kiseldioxid zinkglukonat manganglukonat natriumselenit biotin (vitamin B7). Fyllnadsmedel: majsstärkelse. Vegetabilisk kapsel bestående av hydroximetylpropylcellulosa.

''

Produktdetaljer
1443-476112
Reviews