Svartpeppar finmalen 30g

INNEHÅLL: Torkade bär från klätterväxten Piper-Nigrum.

Den skördas omogen och får torka med fröskalet på.

ANVÄNDNING: Till alla rätter där en starkare smak önskas. God till oxkött och färsrätter.

... Läs mera nedan

1123-0311
Borgeby Kryddgård
20,00 kr
Inkl. moms Skickas omgående
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Svartpeppar finmalen 30g är en exklusiv produkt som tar din matlagning till en helt ny nivå. Denna utsökt krydda är en essentiell ingrediens i varje kockens arsenal, oavsett om du är en amatör hemmakock eller en professionell mästerkock.

Svartpeppar finmalen 30g är noggrant och exakt malet för att säkerställa en jämn och fin konsistens. Denna finmalning ger inte bara maximal smak, utan även en fantastisk arom som förhöjer upplevelsen av varje måltid. Varje korn av denna svartpeppar är rikt på smak och erbjuder en distinkt kryddighet som gör varje tugga mer njutbar.

Detta är ingen vanlig svartpeppar. Den är gjord av högkvalitativa pepparkorn som har odlats under optimala förhållanden för att ge en stark och robust smak. Detta är en produkt som verkligen utmärker sig.

Fördelarna med Svartpeppar finmalen 30g sträcker sig bortom bara smak. Svartpeppar är känd för sina hälsosamma egenskaper. Det är rikt på antioxidanter, hjälper till att förbättra matsmältningen och bidrar till att stödja hjärnhälsan. 

Svartpeppar finmalen 30g är dessutom otroligt mångsidig. Det kan användas i en mängd olika maträtter, från såser och soppor till kött och grönsaker. Oavsett vad du lagar, kommer denna svartpeppar att förhöja din maträtt och ge den en extra dimension av smak.

När du köper Svartpeppar finmalen 30g, investerar du inte bara i en kvalitetskrydda, utan också i din matlagning. Med denna produkt kan du experimentera med nya smaker och hitta din unika matlagningsstil.

Ta din matlagning till nästa nivå med Svartpeppar finmalen 30g. Detta är inte bara en produkt, det är en upplevelse.

Svartpeppar finmalen 30g, kvalitetskrydda, mångsidig, hälsofördelar, stark smak, finmalning, optimala förhållanden.

Produktdetaljer
Borgeby Kryddgård
1123-0311
Reviews