Sju kryddor 50g

- Sju Kryddor ger djup och sofistikerad smak
- Består av koriander, spiskummin, peppar och mer
- Ger robusthet till grytor och hjärtiga rätter
- Adderar hetta och sötma till maten
- Används i arabisk matlagning, men är mångsidig
- Passar i både maträtter och bakverk
- Förvandlar dina rätter till mästerverk
- Din gom kommer att tacka dig för köpet

4078-119
20,00 kr
Inkl. moms
Antal
Skickas omgående

  Kundsupport: 0709-611012
  Fri frakt från 597 kr
  Möjlighet att hämta i vår butik
Det finns inga recensioner än.
Beskrivning

Förvandla ditt kök till en doftande oas av arabiska läckerheter med vår blandning av Sju Kryddor. Denna noggrant utvalda blandning kommer att ta din matlagning till en ny nivå, addera lager på lager av djup och sofistikerade smaker till dina rätter.

Vår blandning består av koriander, spiskummin, svartpeppar, kanel, ingefära, kryddnejlika och kardemumma. Koriander och spiskummin ger en jordig bas som ger en välbehövlig robusthet till grytor och andra hjärtliga rätter. Svartpeppar lägger till en touch av hetta, medan kanel och ingefära ger en subtil sötma och värme. Kryddnejlika och kardemumma bidrar med en unik, blommig not som balanserar sammanlagt smakprofilen.

Denna blandning är en stapelvara i arabisk matlagning, men det är också otroligt mångsidigt och kan användas i en mängd olika rätter. Prova den i allt från traditionella grytor till marinader för grillat kött, eller använd det som en oväntad twist i bakverk och desserter.

Innehåll:
- Koriander
- Spiskummin
- Svartpeppar
- Kanel
- Ingefära
- Kryddnejlika
- Kardemumma

Så, varför vänta? Ta fram kocken inom dig och förvandla dina rätter till kulinariska mästerverk med vår Sju Kryddor-blandning. Din gom kommer att tacka dig!

Produktdetaljer
4078-119
Reviews