Om Giovanni Timotej

Om Mig:

Jag arbetar inom flera områden av personlig utveckling och holistisk hälsa, och erbjuder en mångfald av tjänster som syftar till att främja din välmående och personliga tillväxt. Här är vad jag kan hjälpa dig med:

Mina Tjänster:

  1. Regressionsterapi i Tidigare Liv: Utforska tidigare liv genom hypnos för att hitta insikter som kan påverka ditt nuvarande liv.

  2. Livscoaching: Stöd och vägledning för att identifiera och nå dina personliga och professionella mål.

  3. Hypnos: Terapeutisk hypnos för att hantera olika utmaningar, från stress och ångest till att övervinna dåliga vanor.

  4. Hyposyntesterapi: En holistisk terapiform som integrerar hypnos för att bearbeta och läka emotionella och mentala hinder.

  5. Holistisk Hälsocoaching: Skräddarsydd coaching som tar hänsyn till hela ditt välmående – kropp, sinne och själ.

  6. Tarotläsning: Användning av tarotkort för att få insikter och vägledning i olika aspekter av ditt liv.

  7. Meditation och Mindfulness: Instruktioner och vägledning för att utveckla en regelbunden praxis av meditation och mindfulness, vilket kan leda till ökad närvaro och lugn.

  8. Intuition och Medialitet: Arbeta med och utveckla din intuition och förmågor inom medialitet för att bättre förstå dig själv och dina relationer.

Unika Tjänster Jag Har Utvecklat:

 
  • Inre Speglingsterapi: En specialiserad metod för att hjälpa dig att spegla och förstå ditt inre liv för djupare självkännedom och förändring.

  • Tankecoaching: Coaching som fokuserar på att förändra tankemönster för att förbättra ditt välbefinnande och främja positiv förändring.


Varför Välja Mig?

Jag använder en kombination av intuition, medialitet och beprövade tekniker för att ge dig en unik och personlig upplevelse. Min målsättning är att hjälpa dig att nå ett högre medvetande och förbättra din livskvalitet genom att erbjuda djupgående insikter och verktyg för personlig utveckling.

Inga produkter tillgängliga än

Håll ögonen öppna! Fler prdoukter kommer att visas här när de läggs till.